Η τρομερή ιστορία που είπε ο Έρικσον: Τα δάκρυα και η… Λίβερπουλ, όταν ήταν προπονητής της Αγγλίας!

Αγαπά τη Λίβερπουλ όσο τίποτα, ήταν στην Αγγλία και σκεφτόταν τους «κόκκινους». Δάκρυσε στο «Άνφιλντ», δεν θα άλλαζε με τίποτα αυτή την στιγμή ο Σβεν Γκόραν Έρικσον!



Η τρομερή ιστορία που είπε ο Έρικσον: Τα δάκρυα και η… Λίβερπουλ, όταν ήταν προπονητής της Αγγλίας!

Τρομερές δηλώσεις από τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, μερικές ώρες μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ.

Το μεγάλο του όνειρο έγινε πραγματικότητα. Κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, κέρδισε και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του… Επισήμανε πόσο πολύ αγαπάει και υποστηρίζει τους «κόκκινους», αλλά και το γεγονός πως ακόμη και όταν ήταν προπονητής της εθνικής Αγγλίας, ήθελε να είναι σε αυτούς!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον:

«Είδαμε όλους αυτούς τους εκπληκτικούς παίκτες, που δεν είναι πια 20, να μπορούν ακόμα να παίξουν και να γυρίζουν το παιχνίδι. Ήταν εκπληκτικό.

Ο πατέρας μου είδε το παιχνίδι στην τηλεόραση είμαι πολύ σίγουρος. Ήταν γεμάτο συναισθήματα, δάκρυα μου ερχόντουσαν συνεχώς, είναι το κλαμπ των ονείρων μου, σε όλη μου τη ζωή. Ακόμη και όταν είχα τη δουλειά στην Αγγλία, ήμουν υποστηρικτής της Λίβερπουλ, αλλά δεν μπορούσα να το πω εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό».

Δημήτρης Μανάκος