Η πρώτη φορά της Άριας στο «Έλαντ Ρόουντ» θα μείνει αξέχαστη: Η πρόταση γάμου από τον Γιώργο και η νίκη που έφερε πρώτη τη Λιντς! (pics)

Για πρώτη φορά μαζί στο «Έλαντ Ρόουντ», για παρθενική φορά φέτος η Λιντς στην κορυφή της βαθμολογίας, και η Άρια με τον Γιώργο δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη στην Αγγλία. Διότι μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Μίλγουολ, έλαβε χώρα μία αξέχαστη πρόταση γάμου, με ολόκληρο το γήπεδο να χειροκροτά και το «marching on together» να παίζει στα ηχεία!



Η πρώτη φορά της Άριας στο «Έλαντ Ρόουντ» θα μείνει αξέχαστη: Η πρόταση γάμου από τον Γιώργο και η νίκη που έφερε πρώτη τη Λιντς! (pics)

Ήταν η πρώτη της φορά στο «Έλαντ Ρόουντ» και σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη. Πιθανώς, αποτελεί και ελπίζουμε να αποτελεί για πάντα, μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της ζωής της.

Ο λόγος για την Άρια, η οποία μένει μαζί με τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος υποστηρίζει τη Λιντς από μικρό παιδί και για πρώτη φορά, αποφάσισαν να πάνε μαζί στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μίλγουολ.

Έκαναν το ταξίδι, παρακολούθησαν τη νίκη με 2-0, με την οποία η Λιντς ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και εν συνεχεία, της έκανε πρόταση γάμου, η οποία φυσικά έγινε αποδεκτή.

Η εμπειρία τους από το γήπεδο; Ενθουσιασμένος ο Γιώργος, ακόμη πιο εκστασιασμένη η Άρια, η οποία ζήτησε να επαναληφθεί το δρομολόγιο και εκείνος δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι… Επόμενος στόχος τους η τελευταία αγωνιστική της φετινής Championship και η αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον, που ενδεχομένως μπορεί να κρίνει και την άνοδο.

Παρόλα αυτά, αν βγάλουμε εκτός το αγωνιστικό του πράγματος, ουδείς θα λησμονήσει την στιγμή της πρότασης γάμου… Όταν ανακοινώθηκε δηλαδή από τα μεγάφωνα και ηχούσε στο γήπεδο το «marching on together» που είναι το τραγούδι της Λιντς Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Μανάκος