Όλη η Αγγλία γράφει για Σάουθγκεϊτ και Γιουνάιτεντ: «Ο Ράτκλιφ διάλεξε αυτόν, φεύγει ο Τεν Χαγκ!» (pics)

«Χαμός» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον αγγλικό Τύπο, με άπαντες να επισημαίνουν πως ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θέλει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιλούν για απομάκρυνση του Έρικ Τεν Χαγκ το καλοκαίρι, με τον ισχυρό άνδρα των «κόκκινων διαβόλων» να τον θεωρεί ως τον ιδανικότερο άνθρωπο για την επόμενη ημέρα!



Όλη η Αγγλία γράφει για Σάουθγκεϊτ και Γιουνάιτεντ: «Ο Ράτκλιφ διάλεξε αυτόν, φεύγει ο Τεν Χαγκ!» (pics)

Μεγάλο θέμα φαίνεται πως έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φημολογείται πως ενδιαφέρεται να κάνει διάδοχο του Έρικ Τεν Χαγκ τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Άγγλος Ομοσπονδιακός προπονητής δεσμεύεται με την FA μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2024 και πριν από μερικούς μήνες επέλεξε να «παγώσει» τις κουβέντες περί της πιθανής επέκτασης της συνεργασίας του με την Ομοσπονδία μέχρι και το Μουντιάλ του 2026.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την πλειοψηφία του αγγλικού Τύπου, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θεωρεί πως ο Σάουθγκεϊτ έχει την δυνατότητα να αντιληφθεί πλήρως το μέγεθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτιμά την δουλειά που έχει κάνει για την εθνική Αγγλίας και πιστεύει πως θα μπορούσε να αποτελέσει τον ιδανικό άνθρωπο για να ανεβάσει επίπεδο τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Ράτκλιφ θεωρεί πως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι έμπειρος και μπορεί να κρίνει τι χρειάζεται ακριβώς, προκειμένου να ανέβει επίπεδο η ομάδα του. Μένει να δούμε αν όλο αυτό το σενάριο ευσταθεί, με τον Έρικ Τεν Χαγκ πάντως να έχει επισημάνει πολλάκις τους τελευταίους μήνες πως η INEOS και ο ισχυρός άνδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον στηρίζουν ιδιαίτερα.

Δείτε μερικά από τα σημερινά πρωτοσέλιδα στην Αγγλία και θα… καταλάβετε:

 

Δημήτρης Μανάκος