Ένας «έρωτας» που δεν περίμενε κανείς: Ο Σερ Άλεξ επίτιμο μέλος της Άιντραχτ! (vid)

Την παρακολούθησε στον τελικό του ’60 και τη θαύμασε. Εκείνες οι εικόνες στον τελικό του «Άιμπροξ», αλλά και νωρίτερα στα ημιτελικά με τη Ρέιντζερς, τον έκαναν να τη ξεχωρίσει. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μπορεί να περίμενε κάτι … παραπάνω από μισό αιώνα, αλλά πλέον είναι επίτιμο μέλος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!  



Ένας «έρωτας» που δεν περίμενε κανείς: Ο Σερ Άλεξ επίτιμο μέλος της Άιντραχτ! (vid)

Ο θρυλικός πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε με χαρά την τιμή που του έκανε το γερμανικό κλαμπ με τη φανέλα στην πλάτη της οποίας είχε τυπωθεί τ’ όνομά του, ενώ πλέον θεωρείται επίτιμος μέλος των «αετών», με τους οποίους δέχθηκε από το … μακρινό ’60.

«Είχε νικήσει τη Ρέιντζερς στον πρώτο ημιτελικό τότε με έξι γκολ και είδα από κοντά τη ρεβάνς στο Άιμπροξ. Άλλωστε, έμενα 200 μέτρα μακριά από το γήπεδο. Η Ρέιντζερς σκόραρε πρώτη και πίστευαν ότι θα μπορούσαν να γυρίσουν την κατάσταση. Όμως δέχθηκαν ξανά έξι τέρματα!» θυμήθηκε ο Σερ Άλεξ, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Άιντραχτ όταν την είδε από κοντά.

«Πήγα και στον τελικό εκείνου του έτους, αλλά τότε η Ρεάλ είχε τον Πούσκας, τον Ντι Στέφανο, τον Χέντο…» συμπλήρωσε ο Φέργκιουσον.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης