Η Λούτον θα ζει μέχρι τέλους ρωτώντας για τ' αποτελέσματα των άλλων...

Ναι μεν η τιμωρία της Φόρεστ φέρνει τη Λούτον έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, κάθε άλλο παρά βατό είναι το πρόγραμμα για τους νεοφώτιστους. Το τιμωρημένο σύνολο του Νούνο Σάντο έχει ν' αντιμετωπίσει δύο από τις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ακριβώς από κάτω, ενώ η Έβερτον έχει να παίξει και με τις τέσσερις τελευταίες!  



Η Λούτον θα ζει μέχρι τέλους ρωτώντας για τ' αποτελέσματα των άλλων...

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έμαθε το απόγευμα της Δευτέρας πως της αφαιρούνται τέσσερις βαθμοί από τη μέχρι στιγμής συγκομιδή της στην Πρέμιερ Λιγκ, για παραβάσεις στους κανονισμούς κερδοφορίας και βιωσιμότητας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη με αυτή την εξέλιξη έπεσε στη 18η θέση, στο -1 από τη Λούτον που βρέθηκε εκτός ζώνης υποβιβασμού και ενδεχομένως το γκολ του Λουκ Μπέρι στο 90ο λεπτό απέναντι στην Πάλας για το τελικό 1-1 ν' αποδειχθεί τρομερά σημαντικό στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Το θέμα είναι πως το σύνολο του Ρομπ Έντουαρντς, όσο κι αν έχει αποδείξει ότι μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους για να εξασφαλίσει την επιβίωση στην κορυφαία κατηγορία, έχει τέτοιο πρόγραμμα που θα την κάνει να ρωτάει αρκετά συχνά για ό,τι κάνουν οι υπόλοιποι γύρω της...

Το σίγουρο είναι πως Λούτον και Φόρεστ δεν θα συναντηθούν ξανά στον αγωνιστικό χώρο στην τελική ευθεία της φετινής κούρσας. Η ομάδα του Νούνο Σάντο, όμως, έχει να παίξει τόσο με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, όσο και με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Bramall Lane, αλλά και με την Μπέρνλι στο Turf Moor.

Η Λούτον έχει μονάχα παιχνίδι με τη Έβερτον εντός έδρας, ενώ, από την πλευρά τους, τα «ζαχαρωτά» που βρίσκονται στο +4 αυτή τη στιγμή, έχουν παιχνίδια και με τις τέσσερις τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα!

Αναλυτικά τα πιο σημαντικά ματς:

Έβερτον

Μπέρνλι (ΕΝΤΟΣ, 06/04)

Νότιγχαμ Φόρεστ (ΕΝΤΟΣ, 20/04)

Λούτον (ΕΚΤΟΣ, 04/05)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (ΕΝΤΟΣ, 11/05)

Λούτον

Έβερτον (ΕΝΤΟΣ, 04/05)

Νότιγχαμ Φόρεστ

Έβερτον (ΕΚΤΟΣ, 20/04)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (ΕΚΤΟΣ, 04/05)

Μπέρνλι (ΕΚΤΟΣ, 19/05)

Κώστας Ζάλιαρης