Οι αποδόσεις κατάκτησης του FA Cup: Από το απόλυτο φαβορί μέχρι το… «33» της Κόβεντρι!

Δείτε τις αποδόσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας. Απόλυτο φαβορί η Σίτι, έχει… ξεπεράσει σε πιθανότητες λόγω κλήρωσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τσέλσι!



Οι αποδόσεις κατάκτησης του FA Cup: Από το απόλυτο φαβορί μέχρι το… «33» της Κόβεντρι!

Και πλέον, έχουμε την τετράδα του Κυπέλλου Αγγλίας διαμορφωμένη. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται άνετα εκεί, έχοντας επικρατήσει της Νιούκαστλ με 2-0, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 4-3, στο «Ολντ Τράφορντ» τη Λίβερπουλ, η Τσέλσι έπαιξε με τη… φωτιά, αλλά δεν κάηκε και η Κόβεντρι αποτελεί το «θαύμα» της διοργάνωσης.

Άφησε με ανατροπή εκτός τη Γουλβς και θα παίξει στο Wembley, για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα. Και αισίως, έμαθε πως θα τεθεί αντιμέτωπη με το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, την στιγμή που οι «πολίτες» θα συναντήσουν ξανά τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και την Τσέλσι.

Το ερώτημα φυσικά είναι ένα και… μόνιμο: ποιος θα κατακτήσει το FA Cup φέτος; Προφανώς και δεν μπορούμε να δώσουμε απάντηση, αλλά οι αποδόσεις έκαναν την εμφάνισή τους. Απόλυτο φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, στο 1.50, ακολουθεί η Γιουνάιτεντ στο 2.20, 3η έρχεται η Τσέλσι που ανέρχεται στο 3.00, την τετράδα συμπληρώνει η Κόβεντρι του… 33!

Δημήτρης Μανάκος