Ο φοβερός Μουνίζ κάνει τη Φούλαμ ν' αδιαφορεί για τα 4 εκατ. του Μπρόγια!

Χαλάλι! Με αυτή τη λέξη απαντούν στη Φούλαμ για την κατάσταση με την Τσέλσι και τον Μπρόγια, από τη στιγμή που βλέπουν τα μαγικά του Μουνίζ και τα γκολ που έχει πετύχει από τις ... αρχές του Φλεβάρη!  



Ο φοβερός Μουνίζ κάνει τη Φούλαμ ν' αδιαφορεί για τα 4 εκατ. του Μπρόγια!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ροντρίγκο Μουνίζ, συμπεριφέρεται και αγωνίζεται σαν να αισθάνθηκε απειλή από την απόκτηση του Αρμάντο Μπρόγια στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Η Φούλαμ θριάμβευσε με το τελικό 3-0 επί της Τότεναμ το βράδυ του Σαββάτου και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής επιδεικνύει τρομερή έφεση στο σκοράρισμα, έχοντας φτάσει στα 7 τέρματα τον τελευταίο ενάμιση μήνα!

Το καλοκαίρι του 2023 επέστρεψε από τον δανεισμό του, έχοντας αγωνιστεί σε ολόκληρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Μίντλεσμπρο.

Έμεινε «άσφαιρος» σε ολόκληρο το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν και από τη 2α Φεβρουαρίου... πήρε φόρα!

Μετρά 7 γκολ σε 7 συμμετοχές ως βασικός και έχει μοιράσει και μια ασίστ! Απέναντι στα «σπιρούνια» ήταν εκείνος που άνοιξε και έκλεισε το σκορ στο Craven Cottage για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος φαίνεται πως πλέον εμπιστεύεται απόλυτα τον Μουνίζ και θα είναι η προτεραιότητά του για τη γραμμή κρούσης στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Όσο για τον Μπρόγια, εκείνος απλά προσφέρει άκοπα 4 εκατομμύρια στην Τσέλσι, η οποία θα εισπράξει το συγκεκριμένο ποσό έπειτα από τον όρο που μπήκε στο deal με τη Φούλα για τα παιχνίδια στα οποία ο Αλβανός θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Από τη στιγμή που πλέον δεν συμπληρώνεται αυτό το απαιτούμενο 60% των αναμετρήσεων, οι «cottagers» θα πληρώσουν δίχως να έχουν απολαύσει ιδιαίτερα τις υπηρεσίες του Μπρόγια.

Με τέτοιον Μουνίζ, ωστόσο, μάλλον λένε «χαλάλι..».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης