Απίστευτο: Γιατί η γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ έκανε προθέρμανση με κάλτσες της… Τσέλσι;

Τρομερό σκηνικό στη Women Super League και… εκνευρισμός από τον κόσμο της Άρσεναλ για όσα έλαβαν χώρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αφορμή αποτέλεσαν οι… κάλτσες, πέρασε σε δεύτερη μοίρα το τελικό 3-1, υπέρ των πρωταθλητριών Αγγλίας!



Απίστευτο: Γιατί η γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ έκανε προθέρμανση με κάλτσες της… Τσέλσι;

Ένα ιδιαίτερα περίεργο σκηνικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Women Super League ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ένα σκηνικό που επί της ουσίας έθεσε σε δεύτερη μοίρα το… ίδιο το παιχνίδι, με τους «μπλε» να επικρατούν με 3-1 των «κανονιέρηδων», χάρη στα γκολ της Τζέιμς και της Νούσκεν.

Ωστόσο, άπαντες παραξενεύτηκαν, αναφορικά με τη μισάωρη καθυστέρηση που έλαβε η έναρξη της συνάντησης, με την Ρεβέκα Γουέλς (διαιτητής) να παρατηρεί πως οι κάλτσες της γυναικείας ομάδας της Άρσεναλ ήταν άσπρες. Όπως ακριβώς και της Τσέλσι δηλαδή.

Δεν ήταν δυνατό λοιπόν να λάβει χώρα της έναρξη της συνάντησης, με την Άρσεναλ να αναγκάζεται να προβεί σε μία λύση, που δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της. Φόρεσε τις κάλτσες που βάζουν οι γηπεδούχοι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, αλλά ακόμη και με αυτό υπήρχε πρόβλημα.

Διότι η Άρσεναλ έχει ως χορηγό την Adidas, ενώ η Τσέλσι τη Nike. Και κάπως έτσι, οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων αποφάσισαν να βάλουν ένα tape πάνω από τον χορηγό, προκειμένου να καλύψουν το όνομα, και να ξεκινήσει κανονικά το παιχνίδι!

Δημήτρης Μανάκος