«Εκεί έχει κρύο»: Με μια ατάκα ο Μπαπέ απέκλεισε την Άρσεναλ από τις μελλοντικές του σκέψεις (vid)

Ασφαλώς το μυαλό του είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό, ωστόσο, γνωρίζει πολύ καλά το μέρος στο οποίο δεν θα ήθελε να βρεθεί ούτε στο άμεσο μέλλον. Με μια ατάκα του, ο Κιλιάν Μπαπέ ξέκοψε κάθε πιθανότητα για την... πρωτεύουσα της Αγγλίας και την Άρσεναλ! 



«Εκεί έχει κρύο»: Με μια ατάκα ο Μπαπέ απέκλεισε την Άρσεναλ από τις μελλοντικές του σκέψεις  (vid)

Ο Γάλλος σούπερ σταρ περιμένει πως και πως να βρεθεί στη Μαδρίτη και να παίξει πλάι στους Μπέλιγχαμ, Βινίσιους και τα υπόλοιπα παιδιά του Κάρλο Αντσελότι. 

Το κεφάλαιο Παρί έχει κλείσει πια για εκείνον, θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του αποχωρώντας από την πατρίδα του, ωστόσο, το κομμάτι της πιθανής παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ στο μέλλον αποτελεί ένα σενάριο που δεν παύει ποτέ να υφίσταται. 

Άλλωστε, στο παρελθόν έχει εκφράσει τον ενθουσιασμό του για τη Λίβερπουλ και στο πρόσφατο παρελθόν κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που ανέφεραν τ' όνομά του μαζί με αυτό το κλαμπ του λιμανιού. 

Το μέρος στο οποίο μάλλον δεν θα σκεφτεί να μετακομίσει είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας, το Λονδίνο. Και πιο συγκεκριμένα το «Έμιρεϊτς». Γιατί φρόντισε με μια ατάκα για τον... καιρό, να το καταστήσει ξεκάθαρο με ευγενικό τρόπο, σε έναν πιτσιρικά φίλο των «κανονιέρηδων» που τον συνάντησε. 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης