Από τραυματισμούς μέχρι… θέματα συμπεριφοράς: Έχασε 95 ματς στη Λίβερπουλ, έχει παίξει 80 λεπτά φέτος!

Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ; Σίγουρα μπαίνει στη σχετική λίστα. Ο Ναμπί Κεϊτά δεν απέδωσε ποτέ στο «Άνφιλντ» και η επιστροφή του στη Γερμανία κυλά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Από τραυματισμούς μέχρι ταξίδι με τη Γουινέα και από… κρύωμα εβδομάδας, μέχρι σοβαρά προβλήματα συμπεριφορά;!



Από τραυματισμούς μέχρι… θέματα συμπεριφοράς: Έχασε 95 ματς στη Λίβερπουλ, έχει παίξει 80 λεπτά φέτος!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως εξελίσσεται η θητεία του Ναμπί Κεϊτά στη Γερμανία, μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι και την επιστροφή του στην Bundesliga, για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης.

Ο 29άχρονος μέσος βρέθηκε για μία πενταετία στο «Άνφιλντ», αλλά δεν προσέφερε ποτέ τα αναμενόμενα. Η πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας τον θυμάται για τους τραυματισμούς του, ενώ αρκετοί θα έχουν στο μυαλό τους και το γεγονός πως έλειψε από 95 ματς της ομάδας του!

Εν τέλει, αποχώρησε για την Βέρντερ, αλλά φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 80 αγωνιστικά λεπτά αθροιστικά! Χτύπησε στην προετοιμασία, ακολούθησε νέος τραυματισμός, ήταν άρρωστος για μία εβδομάδα και αναχώρησε για το Κόπα Άφρικα με τη Γουινέα.

Προφανώς και άπαντες στην Βέρντερ Βρέμης είναι απογοητευμένοι με την εν λόγω μεταγραφή και σκέφτονται να λύσουν το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Φημολογείται μάλιστα πως και η συμπεριφορά τους προς τους συμπαίκτες του δεν είναι ιδανική, με το φινάλε της καριέρας του στην Βέρντερ, να είναι πιο κοντά από ποτέ!

Δημήτρης Μανάκος