Με την ψυχολογία στα «αστέρια»: Η Άρσεναλ προκρίθηκε και έκλεισε τρία «deals» μέσα σε 24 ώρες!

Οκτώ στα οκτώ στο πρωτάθλημα, κορυφή της βαθμολογίας, πρόκριση μετά από 14 χρόνια στα προημιτελικά του Champions League και… τρεις ανανεώσεις συμβολαίων. Ένα υπέροχο 2024 για την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα!



Με την ψυχολογία στα «αστέρια»: Η Άρσεναλ προκρίθηκε και έκλεισε τρία «deals» μέσα σε 24 ώρες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι πρώτες 75 ποδοσφαιρικές ημέρες του 2024 για την Άρσεναλ, η οποία προκρίθηκε και στη φάση των προημιτελικών του Champions League.

Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν από την 4η θέση της Premier League στην κορυφή της βαθμολογίας, πανηγύρισαν οκτώ διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα, απέκλεισαν την Πόρτο και έχουν να «κυνηγούν» δύο διοργανώσεις, μετά τα τέλη Μαρτίου, για πρώτη φορά μετά το 2010.

Η ψυχολογία τους είναι στα «ύψη». Και υπό αυτή τη συνθήκη, σχεδόν 24 ώρες μετά την επιτυχημένη διαδικασία των πέναλτι στο «Έμιρεϊτς», έχουν ολοκληρώσει και τρεις σημαντικές συμφωνίες, αναφορικά με το μέλλον τους. Αρχικά, ανανέωσαν και επίσημα το συμβόλαιο του Μπεν Γουάιτ μέχρι το καλοκαίρι του 2028, με δυνατότητα παραμονής για ένα έτος ακόμη.

Εν συνεχεία, έχουν έρθει σε πλήρη ταύτιση ιδεών με τον Τακεχίρο Τομιγιάσου και σύντομα, αναμένεται να ανακοινώσουν την επέκταση συμφωνίας μαζί του, ως το καλοκαίρι του 2026, επίσης.

Τέλος, κάτοικος Βορείου Λονδίνου θα γίνει και επίσημα ο Νταβίντ Ράγια. Ο Ισπανός γκολκίπερ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ο δανεισμός του από την Μπρέντφορντ θα γίνει… μεταγραφή, έναντι 30 εκατομμυρίων!

Δημήτρης Μανάκος