Δείτε Champions League… εσείς: Η στιγμή που η Μπόρνμουθ κάνει το ολικό come back κόντρα στη Λούτον! (vid)

Ναι, ήταν βράδυ Champions League. Ναι, είχαμε πρόκριση που κρίθηκε στα πέναλτι. Αλλά έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη στο «Βιτάλιτι», στην αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Λούτον;



Δείτε Champions League… εσείς: Η στιγμή που η Μπόρνμουθ κάνει το ολικό come back κόντρα στη Λούτον! (vid)

Βράδυ Champions League… Η ημέρα που αποφασίζονται οριστικά οι οκτώ καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με δύο παιχνίδια ακόμη να εκκρεμούν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδεχόταν την Ίντερ στην Ισπανία, την ώρα που η Μπορούσια Ντόρτμουντ φιλοξενούσε την Αϊντχόφεν στη Γερμανία. Οι δύο γηπεδούχοι επικρατούν, οι «ροχιμπλάνκος» προκρίνονται στα πέναλτι, αλλά στο τέλος της ημέρας, το απόλυτο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα έχει λάβει χώρα στην Premier League.

Ακόμη και αν συζητάμε για την αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Λούτον στο «Βιτάλιτι». Διότι οι φιλοξενούμενοι επικρατούσαν με 3-0 στο ημίχρονο και σε εκείνο το χρονικό σημείο, έβαζαν από κάτω τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην ισοβαθμία. Απεναντίας, τα «κεράσια» ήταν αδιάφορα και δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο.

Προέβησαν όμως σε μία αδιανόητη ανατροπή, ισοφαρίζοντας σε 3-3 σε 14 λεπτά και ολοκληρώνοντας το «come back» στο φινάλε με τον Σεμένιο. Τρομερό σουτ, με το κακό του πόδι, 4-3 και πανζουρλισμός στο «Βιτάλιτι». Δείτε Champions League εσείς…

 

Δημήτρης Μανάκος