Απίθανο: Ο Φόντεν ήθελε να «τσακωθεί» με αυτόν που του έκανε τάκλιν, μετά είδε τον… Φαν Ντάικ! (vid)

Μπορείς να τα βάλεις με όλους, αλλά όχι με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Και ο Φιλ Φόντεν το γνωρίζε, για να μας το αποδείξει και χαρακτηριστικά στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι!



Απίθανο: Ο Φόντεν ήθελε να «τσακωθεί» με αυτόν που του έκανε τάκλιν, μετά είδε τον… Φαν Ντάικ! (vid)

Ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση, πάθος, τρομερές μονομαχίες και μία ισοπαλία που «βολεύει» την Άρσεναλ και αφήνει κάθε λογής δεδομένο «ανοιχτό», ως προς την διεκδίκηση του τίτλου.

Για ακόμη μία φορά, ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι δεν μας απογοήτευσε, αλλά υπάρχει και μία στιγμή που δεν έγινε αντιληπτή από την κάμερα της τηλεόρασης.

Πρόκειται για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τον Φιλ Φόντεν να προσπαθεί να «σπρώξει» τους «πολίτες» στην αντεπίθεση. Πήρε την μπάλα, την διατήρησε στην κατοχή του και τότε ήρθε ο Φαν Ντάικ από πίσω του για να τον σταματήσει.

Του έκανε τάκλιν, βρήκε μόνο την μπάλα και παραχώρησε πλάγιο. Ο επιθετικός της Σίτι έμοιαζε έξαλλος που ήρθε αυτό το μαρκάρισμα από πίσω, παρότι δεν τον βρήκε, και σηκώθηκε ευθύς αμέσως για να «τσακωθεί». Μετά όμως, είδε τον… Φαν Ντάικ, δεν έκανε τίποτα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά!

Δημήτρης Μανάκος