The Last Dance: Το τελευταίο επεισόδιο της πιο αγνής κόντρας (vid)

Δυο προπονητές. Δυο υπερομάδες. Ένα γήπεδο που μπορούν να συμβούν εξωπραγματικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Κλοπ και Πεπ θα έχουν να λένε μέχρι την τελευταία τους ημέρα σε τούτο εδώ τον κόσμο για τα χρόνια που κυριάρχησαν στην Πρέμιερ. Και τώρα, η αυλαία των «μονομαχιών» τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα, πέφτει...  



The Last Dance: Το τελευταίο επεισόδιο της πιο αγνής κόντρας (vid)

Όλα προχωρούν στη ζωή. Πολλές φορές ο ρυθμός των ημερών είναι τέτοιος που δεν σε αφήνει να σκεφτείς, ν' αναπολήσεις, να θυμηθείς με συγκίνηση ή να παραμείνεις πίσω.

Όλα οφείλουν να προχωρούν. Και να μένει στο μυαλό η ωραία ανάμνηση. Οι Λίβερπουλ και Σίτι πρόσφεραν αναμνήσεις... με το τσουβάλι. Και απόλυτοι υπεύθυνοι γι' αυτό, είναι οι δύο άνδρες που θα κοντραριστούν σήμερα για τελευταία φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Πεπ και ο Κλοπ άλλαξαν την ιστορία της Λίγκας από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν αντιμέτωποι και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα τους ευχαριστεί για όλα τα μεγάλα σόου που παρουσίασαν. Οι ομάδες τους, έβαλαν τον πήχη... στον Θεό και διεκδικώντας σχεδόν κάθε σεζόν τον τίτλο, έκοβαν την ανάσα σε όλους μας!

Δείτε το βίντεο της Πρέμιερ Λιγκ:

 


 

Κώστας Ζάλιαρης