Η καθιερωμένη 3άδα του Σαββάτου για το Στοίχημα με Τσάμπιονσιπ και League One!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για το Σάββατο (09/03), με τρία παιχνίδια από Championship και League One.    



Η καθιερωμένη 3άδα του Σαββάτου για το Στοίχημα με Τσάμπιονσιπ και League One!

Ξεκινάμε από το «Κάροου Ρόουντ», όπου η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη θέλει να φτάσει στις έξι διαδοχικές εντός έδρας νίκες, φιλοξενώντας τη Ρόδεραμ. Τα «καναρίνια» συνεχίζουν να κυνηγούν τα πλέι-οφ και αναζητούν το αποτέλεσμα με το οποίο θα ξεπεράσουν την ήττα από τη Μίντλεσμπρο την προηγούμενη αγωνιστική. Θα επιλέξουμε τη νίκη της ομάδας του Ντέιβιντ Βάγκνερ μαζί με το Over 2,5 τερμάτων.

Επόμενη στάση μας η LeagueOne, όπου οι Όξφορντ και Τσέλτεναμ ψάχνουν τον τρόπο να βάλουν τέλος στο σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη. Οι σημερινοί γηπεδούχοι έχουν πάρει μόλις μια νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια και αυτό δεν τους βοηθά καθόλου στην προσπάθεια να συμπεριληφθούν στα μπαράζ ανόδου. Εμείς θα τους στηρίξουμε για τη νίκη κόντρα στην Τσέλτεναμ και θα πάμε με τον άσο στο ματς του Kassam Stadium.

Ολοκληρώνουμε με ακόμα ένα ματς από την τρίτη τη τάξει κατηγορία στην Αγγλία και πάμε στο DW Stadium. Η Γουίγκαν κοντράρεται με τη Λέιτον Όριεντ και παρά τα δεινά της φετινής σεζόν και την αφαίρεση βαθμών, μέχρι στιγμής υπάρχει θετική αύρα με τον Σον Μαλόνεϊ στην άκρη του πάγκου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απόσταση από τις θέσεις των Playoffs και αυτή θα προσπαθήσουν να μειώσουν. Η άνεση με την οποία μπορεί ν' αντιμετωπίζει πλέον τις καταστάσεις η Γουίγκαν έχοντας απομακρύνει τον κίνδυνο των τελευταίων θέσεων, μας κάνει να πάμε στο Γκολ/Γκολ στην αναμέτρηση!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 από τη Novibet:

(17:00) Νόριτς – Ρόδεραμ 1 & Over 2,5 στο 2.00

(17:00) Όξφορντ – Τσέλτεναμ 1 στο 1.81

(17:00) Γουίγκαν – Λέιτον Όριεντ Γκολ/Γκολ στο 1.85