Ο Κονατέ «προειδοποίησε» τον Κλοπ: Η ατάκα για τραυματισμό και η… αισιοδοξία στη Λίβερπουλ!

Ο Ιμπαχίμα Κονατέ αντιλήφθηκε άμεσα πως ο τραυματισμός… δεν αργεί και ζήτησε αλλαγή. Ο Γιούργκεν Κλοπ τον προστάτευσε άμεσα και εν συνεχεία, έδειξε αισιόδοξος τόσο για αυτόν, όσο και για τον Τζο Γκόμες.



Ο Κονατέ «προειδοποίησε» τον Κλοπ: Η ατάκα για τραυματισμό και η… αισιοδοξία στη Λίβερπουλ!

Επρόκειτο δεδομένα για ένα ιδανικό πρώτο ημίχρονο στην Πράγα για τη Λίβερπουλ. Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ είχε ανοίξει το σκορ από το 7ο λεπτό, ο Ντάργουιν Νούνιες έγινε ο ποδοσφαιριστής που σημείωσε το 1000ο γκολ της ομάδας του, με τον Γερμανό στον πάγκο.

Με την έναρξη της επανάληψης όμως, οι φίλοι της Λίβερπουλ «πάγωσαν» για δύο λόγους. Αρχικά, ο Τζο Γκόμες αντικαταστάθηκε και ο Κόνορ Μπράντλεϊ πήρε τη θέση του.

Και τρία λεπτά αργότερα, στο 48ο λεπτό, ο Ιμπραχίμα Κονατέ σταμάτησε σε ένα σπριντ και ζήτησε ευθύς αμέσως να γίνει αλλαγή. Αποχώρησε περπατώντας, η ανησυχία ήταν μεγάλη, αλλά αισίως, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε τις απαντήσεις του.

Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα, επισήμανε πως ο Γάλλος στόπερ του είπε πως αν μείνει στο γήπεδο, θα έχει πρόβλημα. «Αν κάνω ένα σπριντ ακόμη, αυτό ήταν…», του μετέφερε χαρακτηριστικά.

Και αντικαταστάθηκε στο 50’, δίνοντας τη θέση του στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Αισιόδοξος πάντως είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, κάνοντας λόγο για rotation στην περίπτωση του Γκόμες και για το ότι ο Κονατέ «πρέπει να είναι εντάξει», με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Δημήτρης Μανάκος