Τρομερά παράπονα στην Αγγλία για το γκολ της Λίβερπουλ: «Έπρεπε να συμβεί ό,τι και στη Ρεάλ!» (vids)

«Χαμός» στην Ισπανία, με φόντο όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια ώρα, αρκετοί Άγγλοι πιστεύουν πως η απόφαση του Μανθάνο είναι σωστή και πως το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και ο Πολ Τίρνι στο Νότιγχαμ – Λίβερπουλ!  



Τρομερά παράπονα στην Αγγλία για το γκολ της Λίβερπουλ: «Έπρεπε να συμβεί ό,τι και στη Ρεάλ!» (vids)

Ανοίγει κανείς το Twitter, πατάει το όνομα της Λίβερπουλ και διαπιστώνει πως υπάρχουν πολύ έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Πολ Τίρνι, στην αναμέτρηση των «κόκκινων» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γενικότερα, ουδείς σχολιάζει τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά την επιλογή του να επιτρέψει να λάβει χώρα η τελευταία φάση, μετά το κόρνερ. Η αλήθεια είναι όμως, πως αν η Νότιγχαμ έδιωχνε την μπάλα από την περιοχή, αυτό θα συνέβαινε. Θα έληγε το ματς.

Όσο όμως, η μπάλα είναι «ζωντανή» στην περιοχή, το παιχνίδι εξελίσσεται. Ο Έντο κλέβει, ο ΜακΆλιστερ κάνει μία τρομερή σέντρα με το κακό του πόδι και ο Νούνιες διαμορφώνει το τελικό 1-0.

 

 

Οι συζητήσεις που γίνονται είναι ποικίλες. Τι ζητά ο κόσμος που δεν υποστηρίζει τη Λίβερπουλ; Πως έπρεπε να συμβεί ό,τι και στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί που με το σκορ στο 2-2, ο Μανθάνο έληξε το παιχνίδι με την μπάλα στον αέρα, ο Μπέλιγχαμ σκόραρε και το γκολ δεν μέτρησε. Παράλογο…

 

 

Δημήτρης Μανάκος