Ώρα για… στοίχημα: «Ταμείο» επί 6.5, με τριάδα από Championship και League One!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για το Σάββατο (02/03), με τρία παιχνίδια από Championship και League One.  



Ώρα για… στοίχημα: «Ταμείο» επί 6.5, με τριάδα από Championship και League One!

Δεν θα επιλέξουμε την Premier League. Ό,τι δηλαδή κάνουμε κάθε Σάββατο. Στρέφουμε την προσοχή μας στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Τρία παιχνίδια, κέρδος επί… 6,5, δύο από τη League One και ένα από την Championship. Ας τα δούμε… αναλυτικά!

Πρώτη μας επιλογή λοιπόν, είναι η αναμέτρηση της Καρλάιλ με τη Ρέντινγκ. Λίγο – πολύ, όλοι γνωρίζετε τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος είναι ουραγός στην Α’ Αγγλίας. Μετρούσε οκτώ σερί ήττες, ήταν η μοναδική ομάδα που είχε μείνει στους 20 βαθμούς.

Θα υποβιβαστεί η Καρλάιλ, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά η επικράτησή της, μεσοβδόμαδα, απέναντι στην Μπέρτον, μόνο καλό μπορεί να της κάνει ψυχολογικά. Την ίδια ώρα, η Ρέντινγκ έχει δει για ακόμη μία φορά, κάτι να της «στραβώνει» μέσα στη χρονιά.

Τρεις βαθμοί της αφαιρέθηκαν, βρίσκεται πλέον μόνο στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα τη στηρίξουμε όμως. Γνωρίζει το έργο ο Ρούμπεν Σέλες, θα σώσει τους «royals» που παλεύουν κόντρα σε όλους και όλα.

Στη δεύτερη αναμέτρηση που επιλέγουμε για αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Η Φλίτγουντ αποτελεί το αμέσως επόμενο φαβορί για τον υποβιβασμό, μετά την Καρλάιλ.

Έκανε την προσπάθειά της να ανασυνταχθεί στις αρχές του 2024, το κατάφερε εν μέρει, αλλά οι τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, την άφησαν και πάλι πίσω. Και ας είναι σπουδαία η ανατροπή με την Πορτ Βέιλ και το τελικό 2-2, με δύο γκολ από το 88ο λεπτό και έπειτα.

Το θετικό για τη Φλίτγουντ είναι πως βρίσκει γκολ. Το κάνει σε οκτώ σερί παιχνίδια της εντός έδρας. Και τώρα, αντιμετωπίζει τη Γουίγκαν, που «πετάει στα ουράνια». Επικράτησε για δεύτερη φορά της «μισητής» αντιπάλου της, της Μπόλτον, φέτος. Στον πρώτο γύρο με 4-0, εκτός έδρας, τώρα με 1-0 στο «σπίτι» της. Ο Χάμφρις έκρινε το παιχνίδι, οι «latics» δεν δέχθηκαν καν γκολ φέτος από την ομάδα του Ίαν Έβατ.

Επίσης η Γουίγκαν, είναι μία ομάδα που σκοράρει. Πώς άλλωστε να περιγράψει κανείς τα έξι διαδοχικά εκτός έδρας ματς, στα οποία τα καταφέρνει; Και θεωρούμε πως το σερί θα συνεχιστεί.

Κλείνουμε με αναμέτρηση της Championship και με ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο επιλέγουμε το G/G. Ο λόγος για τη συνάντηση της Πρέστον με τη Χαλ. Αμφότερες φορμαρισμένες, χωρίς ήττα η Πρέστον στα έξι τελευταία, διεκδικεί θέση στην εξάδα η Χαλ, είναι στο +3 από τους διώκτες της, ούσα 6η. Θα σκοράρουν αμφότερες, το επιβεβαιώνουν και στις τέσσερις από τις πέντε συναντήσεις τους σε αυτό το γήπεδο.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 από τη Novibet:

(17:00) Πρέστον – Χαλ G/G στο 1.80

(17:00) Καρλάιλ – Ρέντινγκ 2 στο 2.10

(17:00) Φλίτγουντ – Γουίγκαν G/G στο 1.70