Ο Ντανς ζούσε μια ανάσα απ’ τα ινδάλματά του, μέχρι να πανηγυρίζει μαζί τους! (pic)

Μέσα σε μια εβδομάδα έζησε στιγμές που άλλοι χρειάζονται χρόνια για να βιώσουν. Ο Τζέιντεν Ντανς κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες από εκεί που έβλεπε ως ball-boy τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ να πανηγυρίζουν μπροστά του, να κατακτά τρόπαιο στο «Γουέμπλεϊ» και να το χαίρεται παρέα μ’ εκείνους!  



Ο Ντανς ζούσε μια ανάσα απ’ τα ινδάλματά του, μέχρι να πανηγυρίζει μαζί τους! (pic)

Ο 18χρονος επιθετικός από την περασμένη Τρίτη, όταν κι έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ με το ανδρικό τμήμα των «κόκκινων», έφτασε να έχει συμμετοχή και να κατακτά το Λιγκ Καπ στον τελικό της περασμένης Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ», για να πετύχει και τα πρώτα δυο του γκολ στο ματς του Κυπέλλου απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Κι όμως, πριν από μόλις 1,5 χρόνο, όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο όνειρο. Το κυνηγούσε, το ήθελε, στόχευε να πετύχει πολλά και τώρα του ήρθαν όλα… μαζεμένα.

Εκείνη η σφιγμένη γροθιά του μπροστά στους νυν συμπαίκτες του, τη στιγμή που οι «κόκκινοι» είχαν γίνει ένα κουβάρι στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2021-2022, όταν ο Σαλάχ σκόραρε απέναντι στη Γουλβς και περίμεναν όλοι τι θα κάνει η Σίτι, θα είναι ένα στιγμιότυπο που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Και αυτό έγινε viral και θα του θυμίζει πως τελικά είναι ωραίο να ονειρεύεσαι και είναι ακόμα πιο ωραίο να ξυπνάς και να κυνηγάς την εκπλήρωση των στόχων σου.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης