Δύο φορές σε 20 ημέρες: Τα Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», οι ημερομηνίες και το «μηδέν»!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Θα έχουμε… τρία επεισόδια φέτος. Είδαμε αυτό του «Άνφιλντ», με το… ρεκόρ της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ, ακολουθούν δύο ακόμη στο «Ολντ Τράφορντ», με διαφορά 20 ημερών. Παίζεται μία πρόκριση, ενδέχεται να… κριθεί και ένα πρωτάθλημα. Θα έχουμε πολλά να δούμε ανάμεσα σε Έρικ Τεν Χαγκ και Γιούργκεν Κλοπ, μέσα στις επόμενες 40 ημέρες!  



Δύο φορές σε 20 ημέρες: Τα Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», οι ημερομηνίες και το «μηδέν»!

Πριν από μερικές ώρες, διαμορφώθηκε πλήρως ο χάρτης για το Κύπελλο Αγγλίας και την προημιτελική του φάση. Οκτώ είναι οι ομάδες που βρίσκονται μία «ανάσα» από τα ημιτελικά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, έκαναν το χρέος τους.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν της Νότιγχαμ Φόρεστ, χάρη σε ένα γκολ του Καζεμίρο στο 89', ενώ το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη επί της Σαουθάμπτον με 3-0, παρά το γεγονός πως παρατάχθηκε και πάλι με τέσσερα παιδιά από τις ακαδημίες.

Και αφού αμφότερες συνεχίζουν στον θεσμό, έμελλε να κληθούν να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη. Στο «Ολντ Τράφορντ» θα γίνει η «μάχη», με τη Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά, το Σαββατοκύριακο που ξεκινά στις 16 Μαρτίου. Δεν έχει οριστεί ακόμη η ώρα και θα αποτελέσει την πρώτη εκ των δύο περιπτώσεων, που η Λίβερπουλ θα χρειαστεί να ταξιδέψει από την έδρα της στο Μάντσεστερ.

Διότι η δεύτερη θα λάβει χώρα 20 ημέρες μετά. Στις 7 Απριλίου, για την 32η αγωνιστική της Premier League, με το παιχνίδι να κάνει σέντρα μισή ώρα αργότερα. Θυμίζουμε φυσικά πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ, είναι η μοναδική ομάδα που έχει κρατήσει στο «μηδέν» τους «κόκκινους», στον πρώτο γύρο της Premier League, σε όλες τις διοργανώσεις. Καμία άλλη έκανε κάτι ανάλογο!

Δημήτρης Μανάκος