«Χαμός» στη Λεβερκούζεν: H Μπάγερν «ξενέρωσε» τον Αλόνσο, η Λίβερπουλ μιλά μαζί του!

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Τσάμπι Αλόνσο με τη Λίβερπουλ, την στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου ναι μεν μίλησε μαζί του, αλλά έχει… διαφορετικό στόχο!



«Χαμός» στη Λεβερκούζεν: H Μπάγερν «ξενέρωσε» τον Αλόνσο, η Λίβερπουλ μιλά μαζί του!

Τρομερά πράγματα φαίνεται πως λαμβάνουν χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον Τσάμπι Αλόνσο να είναι φυσικά στο επίκεντρο.

Πριν από μερική ώρα, ξεκίνησε να γράφεται στα γερμανικά Μέσα πως η Λίβερπουλ προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του και με τον ατζέντη του. Αυτό φαίνεται πράγματι πως συμβαίνει, δίχως όμως οι «κόκκινοι» να πιέζουν καταστάσεις. Μοιάζει περισσότερο με μία απλή… επαφή, προκειμένου να αντιληφθούν τι έχει αυτός στο μυαλό του προς το παρόν.

Την ίδια ώρα, η Μπάγερν Μονάχου θέλει να κάνει το ίδιο, αλλά με διαφορετικό τρόπο και απώτερο σκοπό. Τον έχει πλησιάζει, τον πιέζει, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού της είναι πως θέλει να αποδιοργανώσει τη Λεβερκούζεν, μήπως καταφέρει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της Bundesliga. Και φημολογείται πως αυτό έχει «ξενερώσει» τον Τσάμπι Αλόνσο, που προτιμά… Λίβερπουλ και «Άνφιλντ»!

Δημήτρης Μανάκος