Η FSG αποφάσισε: Ο… κόκκινος Τσάμπι Αλόνσο, η συνέντευξη στον Αμορίμ και ο Άγιαξ που θυμίζει Λίβερπουλ!

Λίγες ώρες εκκρεμούν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά οι εξελίξεις «τρέχουν». «Χαμός» με τον Τσάμπι Αλόνσο, ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, όλοι θέλουν να γίνει… κόκκινος. H FSG ασχολείται και με τον Αμορίμ, ενώ ο Λάιντερς αποχωρεί οριστικά από το «Άνφιλντ»!



Η FSG αποφάσισε: Ο… κόκκινος Τσάμπι Αλόνσο, η συνέντευξη στον Αμορίμ και ο Άγιαξ που θυμίζει Λίβερπουλ!

Δεν έχουμε φτάσει στο τελευταίο δίμηνο της σεζόν. Αλλά όσο ο χρόνος περνά, άλλο τόσο «τρέχουν» και οι εξελίξεις στη Λίβερπουλ, με τα τελευταία δημοσιεύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους να «μιλούν» ξανά για τον Τσάμπι Αλόνσο.

Τι διευκρινίζουν λοιπόν τη δεδομένη χρονική στιγμή; Πως αυτός αποτελεί το βασικό φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων», παρά το γεγονός πως στην διεκδίκηση της υπογραφής του έχει προστεθεί και η Μπάγερν Μονάχου.

Την ίδια ώρα, η FSG έχει αποφασίσει πως και ο Αμορίμ είναι ένας εκ των βασικών υποψηφίων και για τον λόγο αυτόν, σχεδιάζει να έρθει σε επαφή μαζί του και να λάβει χώρα… τουλάχιστον μία συνέντευξη.

Τέλος, όπως γράφουν οι Άγγλοι, ο νυν βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, ο Πεπ Λάιντερς αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ. Είναι ο επικρατέστερος όλων το καλοκαίρι και αν αυτό συμβεί, ουσιαστικά θα συνυπάρξει και πάλι με τον Τζόρνταν Χέντερσον!

Δημήτρης Μανάκος