Με τέτοια άμυνα και τόσες τελικές, η 4άδα μπορεί να γίνει όνειρο απατηλό για τη Γιουνάιτεντ

Το σερί των τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα τερματίστηκε με απότομο και οδυνηρό τρόπο για τη Γιουνάιτεντ. Η Φούλαμ πέρασε απ' το «Ολντ Τράφορντ» και σε αυτό το ματς εμφανίστηκαν ξανά οι μεγάλες αδυναμίες στα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων». Και δίνοντας τόσα δικαιώματα στους αντιπάλους, μόνο με θαύμα θα καταφέρει η ομάδα του Τεν Χαγκ να μπει στην 4άδα.  



Με τέτοια άμυνα και τόσες τελικές, η 4άδα μπορεί να γίνει όνειρο απατηλό για τη Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να έχει μείνει με 10 παίκτες από το 35ο λεπτό, όταν ο Μαγκουάιρ πάτησε πολύ άσχημα τον αστράγαλο αντιπάλου του, ωστόσο, ο VAR αποφάσισε λανθασμένα να μη διορθώσει την κίτρινη που είδε ο ποδοσφαιριστής από τον ρέφερι.

Ο Άγγλος αμυντικός ήταν εκείνος που στο 89' σκόραρε και πήγε να σώσει κάπως την κατάσταση για το κλαμπ του Μάντσεστερ, αλλά η Φούλαμ στο 90' + 7' «χτύπησε» σε αντεπίθεση και με τον Ιγουόμπι πήρε όλους τους βαθμούς (2-1).

Η ομάδα του Τεν Χαγκ παρουσίασε πολύ κακή εικόνα, οι Λονδρέζοι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έκαναν ό,τι ήθελαν ελέγχοντας τον ρυθμό του ματς, ωστόσο, το μεγαλύτερο κακό για τη Γιουνάιτεντ εντοπίζεται στις τελικές που έχει δεχθεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Ο αριθμός έχει φτάσει στις 435 (!) και η μοναδική ομάδα που έχει περισσότερες είναι η ουραγός της βαθμολογίας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Μάλιστα, στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος, δηλαδή σε αυτά εντός του 2024, οι τελικές των αντιπάλων των «κόκκινων διαβόλων» έχουν φτάσει στις 100!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης