«Χαμός» στη Γιουνάιτεντ: Το γκολ στο 97’, ο Ονάνα που… δεν έπεσε και η αλλαγή 30 δευτερολέπτων! (vid)

Ήττα – σοκ, αποτέλεσμα που δεν περίμενε κανείς, πρώτο «διπλό» η Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ», μετά από 21 χρόνια. Τι ακριβώς συνέβη όμως στο φινάλε της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Λονδρέζους;



«Χαμός» στη Γιουνάιτεντ: Το γκολ στο 97’, ο Ονάνα που… δεν έπεσε και η αλλαγή 30 δευτερολέπτων! (vid)

Άσχημο φαίνεται πως είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να χάνουν με 2-1 από τη Φούλαμ στην έδρα τους, σε ένα αποτέλεσμα που φυσικά δεν περίμενε κανείς.

Πόσω δε μάλλον από την στιγμή που εκείνοι μετρούσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Premier League και οι Λονδρέζοι δεν είχαν κερδίσει εκτός έδρας, στις 11 πιο πρόσφατες εξορμήσεις τους.

Και όμως, αυτή είναι η Premier League. Οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρήκε τον τρόπο να «χτυπήσει». Προηγήθηκε, δεν πτοήθηκε από το 1-1 του Χάρι Μαγκουάιρ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 97ο λεπτό, με τον Ιγουόμπι.

«Χαμό» μάλιστα έχει δημιουργήσει η εν λόγω φάση, εξαιτίας του… Αντρέ Ονάνα. Διότι ναι μεν το σουτ του Νιγηριανού επιθετικού φάνταζε «άπιαστο», αλλά ο Καμερουνέζος γκολκίπερ δεν έκανε καμία προσπάθεια να φτάσει στην μπάλα.

Όσον αφορά την αμέσως επόμενη συζήτηση που έχει ξεκινήσει; Αφορά τον Άντονι και την είσοδό του στο παιχνίδι. Μπήκε στο 98ο λεπτό, το ματς είχε εννέα λεπτά καθυστερήσεις και προτού… ακουμπήσει την μπάλα, ολοκληρώθηκε!

Δημήτρης Μανάκος