Την έκανε την έκπληξη ο Τεν Χαγκ: Ποιος είναι ο 19άχρονος σέντερ φορ της Γιουνάιτεντ;

Ποιος είναι ο 19άχρονος, Ομάρι Φόρσον, που βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ώρα για… ντεμπούτο, απέναντι στη Φούλαμ, σε μία πλήρης επιβράβευση από τον Έρικ Τεν Χαγκ για τις εξαιρετικές του επιδόσεις!



Την έκανε την έκπληξη ο Τεν Χαγκ: Ποιος είναι ο 19άχρονος σέντερ φορ της Γιουνάιτεντ;

Μία μεγάλη έκπληξη στο αρχικό σχήμα επιφύλασσε στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα τον Ομάρι Φόρσον.

Βλέποντας τη σύνθεση της ομάδας τους, αρκετοί θα απόρησαν. Ποιος είναι ο Φόρσον, πόσο καιρό ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τι θέση παίζει… Απολύτως φυσιολογικές ερωτήσεις, μιας και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Premier League.

Προέρχεται από την ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι μόλις 19 ετών. Βρίσκεται σε ολόκληρη τη ζωή του στο «Ολντ Τράφορντ», δεν έχει αλλάξει ποτέ ομάδα. Καλύπτει τη θέση του σέντερ φορ και φέτος, έχει σκοράρει τρεις φορές με την 2η ομάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Τρία γκολ και μία ασίστ σε τέσσερις αναμετρήσεις, αποτελώντας προϊόν της ακαδημίας τους, πλάι στον Μεϊνού και τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Και πλέον, ετοιμάζεται να αναπληρώσει το κενό του Ράσμους Χόιλουντ που λείπει λόγω τραυματισμού, αλλά και του Άντονι Μαρσιάλ.

Δημήτρης Μανάκος