Ο Κλοπ φρόντιζε για το μέλλον της Λίβερπουλ και θα συνεχίσει να το κάνει...

Ο Τζέιντεν Ντανς έγινε ακόμα ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα ευγνωμονούν αιώνια τον Κλοπ για την ευκαιρία που τους έδωσε. Ο Γερμανός κόουτς της Λίβερπουλ πάντοτε νοιαζόταν για το μέλλον του κλαμπ και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να φύγει. Και με αυτό τον τρόπο έχει γράψει ιστορία και σε ό,τι αφορά στα παιδιά των ακαδημιών... 



Ο Κλοπ φρόντιζε για το μέλλον της Λίβερπουλ και θα συνεχίσει να το κάνει...

Στο ματς της Τρίτης απέναντι στη Λούτον, ο Ντανς και ο ΜακΚόνελ πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο για τα τελευταία λεπτά και μάλιστα, ο πρώτος εξ αυτών λίγο έλειψε να βγάλει και ασίστ, στη φάση όπου τελικά ο Έλιοτ έγραψε το 4-1 κόντρα στους νεοφώτιστους. 

Λίγο αργότερα, ο τεχνικός της Λούτον, Ρομπ Έντουαρντς, τον πλησίασε για να του πει ότι έχει παίξει με τον πατέρα του στο παρελθόν και το βίντεο όπου το ανέφερε στον Κλοπ ήταν απ' τα πιο όμορφα της βραδιάς. 

 

 

Ο Ντανς, έγινε ο 45ος ποδοσφαιριστής από τα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ που επί εποχής Κλοπ κάνει ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ με την κόκκινη φανέλα. 

 

 

Στο χρονικό διάστημα της παρουσίας του Kloppo στην άκρη του πάγκου του συλλόγου από το Μέρσεϊσαϊντ, ουδείς άλλος προπονητής σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν έχει πράξει κάτι αντίστοιχο σε τόσο μεγάλο βαθμό. 

Και γι' αυτό, ο εκ των κορυφαίων προσωπικοτήτων που βρέθηκαν ποτέ στο «τιμόνι» των «κόκκινων» έχει βάλει την υπογραφή του και στο κομμάτι των παιδιών απ' τις ακαδημίες, σε όλο αυτό τον μεγάλο και σπουδαίο κύκλο της θητείας του στη Λίβερπουλ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης