Championship και League One με… 8 απόδοση – Η τριάδα του England365!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για αυτή την εβδομάδα, με τρεις αναμετρήσεις να μας προσελκύουν το ενδιαφέρον από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.  



Championship και League One με… 8 απόδοση – Η τριάδα του England365!

Όσοι παρακολουθείτε και διαβάζετε κάθε Σάββατο πρωί, τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις του England365 από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, θα έχετε διαπιστώσει πως κάτι κάνουμε… σωστά.

Διότι μετρά οκτώ επιτυχημένες στις εννέα πιο πρόσφατες, με μοναδικό παιχνίδι που «έσπασε» να είναι αυτό της Μπόλτον με την Τσάρλτον, την προηγούμενη εβδομάδα, σε ένα ολότελα απρόβλεπτο 3-3.

Αυτή την εβδομάδα όμως, δεν θα πάμε μόνο στη League One, αλλά και στην Championship. Τι πιστεύουμε εκεί; Πως η Ίπσουιτς μπορεί να πανηγυρίσει μία 4η συνεχόμενη νίκη και να διατηρήσει το μομέντουμ της. Υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ, είναι ανώτερη, θέλει να κερδίσει, για να παραμείνει σε τροχιά… τριάδας, μετά και την επικράτηση της Ίπσουιτς επί της Λέστερ.

Στις άλλες δύο επιλογές μας, στηρίζουμε δύο «καλοπληρωμένα» φαβορί. Το πρώτο έγκειται στην Πόρτσμουθ, η οποία αποτελεί την πρωτοπόρο της League One. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες, τρία ματς στα οποία σκοράρει τουλάχιστον από 3 φορές. Χωρίς νίκη η Τσάρλτον από τον Νοέμβριο, αν και βελτιωμένη. Θεωρούμε πως το φαβορί θα επικρατήσει.

Όπως ακριβώς πιστεύουμε ότι θα συμβεί και στο Μπλάκπουλ – Μπόλτον. Εντελώς απρόβλεπτη ομάδα οι γηπεδούχοι και ας μην ξεχνάμε πως μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Λιγκ Τρόφι. Έχασαν με 3-0 από την Πίτερμπρο, είναι κουρασμένη και τίθενται αντιμέτωποι με μία εξαιρετική ομάδα.

Επικίνδυνη η ομάδα του Ίαν Έβατ εκτός έδρας, σε εξαιρετική απόδοση το «διπλό». Αν κερδίσει και επικρατήσει και η Πόρτσμουθ, η διαφορά τους μένει στους έξι βαθμούς. Και μην ξεχνάτε πως η Μπόλτον έχει και δύο ματς λιγότερα!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 από τη Novibet:

(17:00) Ίπσουιτς – Μπέρμιγχαμ 1 στο 1.55

(17:00) Μπλάκπουλ – Μπόλτον 2 στο 2.75

(17:00) Τσάρλτον – Πόρτσμουθ 2 στο 1.91