Έρικ, με αυτή την τριπλέτα δεν θα χάνεις ποτέ!

Ο Χόιλουντ βρίσκει τον εαυτό του, το τσαγανό του Γκαρνάτσο αρχίζει να γίνεται απαραίτητο για τη Γιουνάιτεντ και όταν ο Ράσφορντ είναι μαζί τους, τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι… άχαστοι. Στην κυριολεξία! Ο Έρικ Τεν Χαγκ ίσως θα πρέπει να σκεφτεί να καθιερώσει αυτή την τριπλέτα στη γραμμή κρούσης μετά και το 2-1 επί της Λούτον.  



Έρικ, με αυτή την τριπλέτα δεν θα χάνεις ποτέ!

Οι νεοφώτιστοι γι’ ακόμα ένα παιχνίδι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και παρά το γεγονός πως τα πάντα είχαν στραβώσει απ’ τα πρώτα λεπτά, πάλεψαν μέχρι τέλους για να πάρουν κάτι (και) από την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις και κέρδισαν το χειροκρότημα γι’ ακόμα μια φορά από το αγγλικό κοινό. Το σύνολο του Ρομπ Έντουαρντς αρνείται πεισματικά να παραδοθεί στα παιχνίδια και δίνει σκληρές «μάχες» μέχρι εξάντλησης των πιθανοτήτων για βαθμούς.

Ο Χόιλουντ σκοράροντας στα 37’’ της αναμέτρησης στο Kenilworth Road πέτυχε το ταχύτερο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας στα χρονικά της Πρέμιερ. Στο 7ο λεπτό έβαλε σωστά το στήθος για το προσωρινό 2-0. Και κάπως έτσι έγινε ο νεαρότερος στα χρονικά που σκοράρει σε 6 διαδοχικές αγωνιστικές του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Με τη δική του συμβολή και με τους Γκαρνάτσο – Ράσφορντ παρόντες στο αρχικό σχήμα, οι «κόκκινοι διάβολοι» όχι απλά δεν χάνουν, αλλά έχουν φτάσει σε 7 θετικά αποτελέσματα στη Λίγκα! Η βαθμολογική συγκομιδή τους τοποθετείται στους 2,7 βαθμούς ανά παιχνίδι και στο κομμάτι του σκοραρίσματος η επίδοση βρίσκεται στα 2,4/90’!

Μόλις και ο Ράσφορντ καταφέρει να παραμείνει αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να μη δημιουργηθεί θέματα με την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά, η Γιουνάιτεντ ίσως και να πετύχει την πολυπόθητη είσοδο στην 4άδα…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης