Η Λίβερπουλ έχει τους δικούς της Fantastic-4! (vid)

Το τελευταίο γκολ της Λίβερπουλ στο 4-1 επί της Μπρέντφορντ έγραψε τη δική του ιστορία ως προς το πρόσωπο που το πέτυχε και τις επιδόσεις που έχει σημειώσει πλέον η αρμάδα του Κλοπ! Η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα που έχει τους... Fantastic-4 στο φετινό πρωτάθλημα και οι «δράστες» είναι εκείνοι που θέλουν να της προσφέρουν την κορυφή!  



Η Λίβερπουλ έχει τους δικούς της Fantastic-4! (vid)

Ο Μο Σαλά επέστρεψε με γκολ και ασίστ στο πρώτο του παιχνίδι μετά την Πρωτοχρονιά, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Ντάργουιν Νούνιες συνεχίζει τα δικά του φοβερά και τρομερά επιτεύγματα για φέτος, με απίστευτη αυτοπεποίθηση μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ο Ντιόγο Ζότα στάθηκε άτυχος, αλλά πρόλαβε να στείλει τον Ουρουγουανό στο τετ-α-τετ από το οποίο η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Και ο Χάκπο έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα της μεγάλης νίκης στο Gtech Community Stadium.

Η προαναφερθείσα τετράδα, είναι πλέον αυτή που απαρτίζει τους... κόκκινους σούπερ ήρωες για φέτος. Τους Fantastic-4 των πρωτοπόρων της Λίγκας!

Η Λίβερπουλ είναι η πρώτη ομάδα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ που έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές στα 10+ τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που προφανώς διατηρεί το κλαμπ σε τροχιά... quadruple, με τον πρώτο τελικό να έρχεται σε μια εβδομάδα από σήμερα στο «Γουέμπλεϊ»...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης