Το ντέρμπι της League Two στη Ρέξαμ – Κέρδισε τη Νοτς Κάουντι, βλέπει ακόμη και… πρωτάθλημα! (vid)

Σπουδαία νίκη στο μεγάλο παιχνίδι της League Two, πανηγύρισε η Ρέξαμ, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της Νοτς Κάουντι στο «Racecourse Ground». Ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την κορυφή, έχει και παιχνίδι λιγότερο!



Το ντέρμπι της League Two στη Ρέξαμ – Κέρδισε τη Νοτς Κάουντι, βλέπει ακόμη και… πρωτάθλημα! (vid)

Επρόκειτο προφανώς για την πιο σημαντική αναμέτρηση που θα λάμβανε χώρα στην 34η αγωνιστική της League Two. Και είναι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που η Ρέξαμ υποδεχόταν τη Νοτς Κάουντι.

Δύο ομάδες που πέρυσι συγκέντρωσαν περισσότερους από 100 βαθμούς στη National League, επέστρεψαν μαζί στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας και τέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά εντός του 2024. Αμφότερες βρίσκονταν στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος.

Τέταρτη η Ρέξαμ, με μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, στην 7η θέση η φιλοξενούμενη, με ακριβώς ίδιο απολογισμό. Στην Ουαλία όμως, μία θα ήταν η νικήτρια και εν τέλει η γηπεδούχος πανηγύρισε, επικρατώντας με 1-0 της αντιπάλου της.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Μοιρασμένες οι ευκαιρίες, απόλυτη κυριαρχία ως προς την κατοχή της μπάλας η Νοτς Κάουντι, έφτασε μέχρι και το 75% στο πρώτο μέρος. Και όμως, η Ρέξαμ ήταν αυτή που προηγήθηκε, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Φλέτσερ στο 20’.

Άντεξαν στην πίεση του δευτέρου ημιχρόνου, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα στην League Two, ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στο -3 από την κορυφή, έχουν και ματς λιγότερο!

Δημήτρης Μανάκος