Γράφει» ιστορία η Ελλάδα στην Αγγλία: Ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα ηγηθεί σε FA Youth Cup ματς της Νοττς Κάουντι!

θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα ηγηθεί της προσπάθειας μίας αγγλικής ομάδας, σε επίσημη αναμέτρηση σε αυτή τη διοργάνωση. Ο λόγος για τη Νοτς Κάουντι U-18, σε ματς Youth Cup, με τον Τιγκράν Ταντεβοσιάν να είναι ο προπονητής του club κόντρα στη Λίνκολν!  



Γράφει» ιστορία η Ελλάδα στην Αγγλία: Ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα ηγηθεί σε FA Youth Cup ματς της Νοττς Κάουντι!

Η Νοτς Κάουντι U-18 αγωνίζεται σε μερικές ώρες από τώρα, στον πρώτο γύρο του Youth Cup, απέναντι στη Λίνκολν.

Ένα ματς ιδιαίτερης σημασίας και για τις δύο ομάδες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, στρέφουμε την προσοχή μας στην ομάδα της League Two, η οποία προφανώς και ενδιαφέρεται για μία καλή πορεία στον θεσμό. Πρόκειται για την πιο σημαντική διοργάνωση των ακαδημιών άλλωστε (U-18), με την Ελλάδα να έχει την τιμητική της.

Για ποιον λόγο; Διότι ο προπονητής της Νοτς Κάουντι θα είναι ο Τιγκράν Ταντεβοσιάν, με τον οποίο είχε έρθει σε επαφή το England365 και ο Δημήτρης Μανάκος, πριν από μερικούς μήνες, για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Θα είναι ο μοναδικός Ελληνοαρμένιος που θα ηγηθεί της ομάδας, πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ. Έλληνας προπονητής δηλαδή να είναι ο βασικός προπονητής μίας αγγλικής ομάδας, από 18 ετών και πάνω, σε επίσημη αναμέτρηση!

Δημήτρης Μανάκος