Για το 3/3 ξανά: Η πρόταση του England365 από League One και League Two!

Διαβάστε την πρόταση του England365, από τη League One και τη League Two, μετά από το απόλυτο της προηγούμενης εβδομάδας στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.  



Για το 3/3 ξανά: Η πρόταση του England365 από League One και League Two!

Και είμαστε ξανά εδώ. Έχουμε και πάλι αγωνιστική, στρέφουμε την προσοχή μας στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και συγκεκριμένα στη League One και τη League Two.

Επιλέγουμε λοιπόν και πάλι τρεις αναμετρήσεις, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, με φόντο το απόλυτο.

Ξεκινάμε από την 3η τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα μπαίναμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με μία εντός έδρας αναμέτρηση της Μπόλτον, απέναντι σε μία ομάδα που γενικώς δεν πείθει όπως η Τσάρλτον.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν από τον Νοέμβριο, έχουν αλλάξει δις προπονητή, ο Νέιθαν Τζόουνς τώρα ετοιμάζεται για το τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο τους. Απέχουν μόλις έναν βαθμό από τον υποβιβασμό, δεν αποδίδουν καλά, αισθάνονται πίεση τόσο από την Πορτ Βέιλ, όσο και σιγά – σιγά από τη Φλίτγουντ και την Τσέλτεναμ.

Το έργο τους στην έδρα της Μπόλτον είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά η απόδοση του άσου μας προσέλκυσε. Φτάνει στο 1.67, φαντάζει ιδανική, αναλογικά με τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Στην δεύτερη περίπτωση, επιλέγουμε τη συνάντηση της Φλίτγουντ με την Μπάρνσλεϊ. Παίζουν μία κατηγορία σε κάθε αναμέτρησή τους οι γηπεδούχοι, είναι γνωστό αυτό.

Όπως και το ότι είναι εξαιρετικά βελτιωμένοι. Μία μόλις ήττα από τις 27 Ιανουαρίου και έπειτα σε πέντε αναμετρήσεις, αυτή με τη Λίνκολν, όπου αγωνίζονταν και με παίκτη λιγότερο. Ωστόσο, η Μπάρνσλεϊ θα είναι σοβαρή. Είναι καλύτερη άλλωστε εκτός έδρας. Δεν έχει χάσει στις έξι τελευταίες εξορμήσεις της, μετρά 10 σερί παιχνίδια, στα οποία έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Επιλέγουμε το «διπλό», μας «εμπνέει» και η φοβερή παράδοση των φιλοξενούμενων σε αυτή την έδρα. Δεν έχουν χάσει ποτέ σε πέντε παιχνίδια, έχουν κερδίσει σε τέσσερις συνεχόμενες περιπτώσεις.

Τέλος, στρέφουμε την προσοχή μας σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι στη League Two, ανάμεσα στη Ρέξαμ και τη Νοτς Κάουντι. Όλα τα αποτελέσματα πιθανά, επιλέγουμε όμως τον άσο. Ανώτεροι οι Ουαλοί, δεν πείθει η Νοτς Κάουντι μετά την αλλαγή προπονητή, «αγγίζει» τον διπλασιασμό ο άσος.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 από τη Novibet:

(17:00) Μπόλτον – Τσάρλτον 1 στο 1.67

(17:00) Φλίτγουντ – Μπάρνσλεϊ 2 στο 2.00

(17:00) Ρέξαμ – Νοτς Κάουντι 1 στο 1.95