Από το «πήγαινε στα αποδυτήρια», στην αποθέωση: Ο Κάραγκερ βλέπει… Άρσεναλ στο Champions League!

Είναι αλήθεια… Ο Τζέιμι Κάραγκερ αποθεώνει την Άρσεναλ και προβλέπει… προκρίσεις στο Champions League! Ακόμη και αν βρει στον δρόμο της την Μπάγερν Μονάχου ή την Παρί Σεν Ζερμέν. Όσον αφορά μία ενδεχόμενη συνάντηση με τη Μάντσεστερ Σίτι; Όλα θα ήταν ανοιχτά πιστεύει!



Από το «πήγαινε στα αποδυτήρια», στην αποθέωση: Ο Κάραγκερ βλέπει… Άρσεναλ στο Champions League!

Η αλήθεια είναι πως μετά από την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ και την τεράστια επικράτηση της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα με 3-1, ο Τζέιμι Κάραγκερ έμοιαζε να γίνεται viral για λάθος λόγους.

Διότι είπε στον «αέρα» του Sky Sports πως δεν αντιλαμβάνεται για ποιον λόγο οι παίκτες των «κανονιέρηδων» πανηγυρίζουν τόσο έντονα, διότι μίλησε προσωπικά για τον Μαρτίν Έντεγκααρντ, λέγοντας πως πρέπει να πάει στα αποδυτήρια και να μην βγάζει φωτογραφίες στο «Έμιρεϊτς». Όλα αυτά προκάλεσαν τις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας, αλλά αισίως, ο τέως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ τοποθετήθηκε με τα καλύτερα λόγια για την Άρσεναλ.

Τι είπε λοιπόν; Ουσιαστικά εξήρε την αγωνιστική της κατάσταση και επισήμανε πως μπορεί να φτάσει μακριά στο Champions League. Ακόμη και αν συναντήσει την Μπάγερν Μονάχου, ακόμη και αν τεθεί αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενώ δεν δίστασε να πει πως αν η Μάντσεστερ Σίτι βρεθεί στον δρόμο της, τίποτα δεν είναι απίθανο. Είναι φαβορί οι «πολίτες», αλλά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θα μπορούσε να σταματήσει το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Και όπως αντιλαμβάνεστε, ουδείς περίμενε τόσο καλά σχόλια για την Άρσεναλ, από τον Τζέιμι Κάραγκερ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Κοιτάζω το Champions League και αναρωτιέμαι: "Ποιος θα μπορούσε να σταματήσει τη Μάντσεστερ Σίτι;", σκέφτομαι πιθανώς την Άρσεναλ. Αν συναντιόντουσαν, ξέρουμε ότι η Σίτι θα ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά νομίζω ότι η Άρσεναλ έχει μια αξιοπρεπή ευκαιρία.

Η Άρσεναλ είναι πολύ καλή ομάδα – Για παράδειγμα, πιστεύω πως η Άρσεναλ θα νικήσει την Μπάγερν Μονάχου ή την Παρί Σεν Ζερμέν, αν τις βρει στον δρόμο της!».

Δημήτρης Μανάκος