«Σπόντα» για τον Τεν Χαγκ από τον Μουρίνιο; «Θέλω να γίνει ξανά η Γιουνάιτεντ η ομάδα που αγάπησα!»

Ήταν απλά μία δήλωση που ήθελε να δείξει πόσο πολύ αγαπά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή μία «σπόντα» για τον Έρικ Τεν Χαγκ; Διίστανται οι απόψεις, αναφορικά με την ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο στον Ρίο Φέρντιναντ!



«Σπόντα» για τον Τεν Χαγκ από τον Μουρίνιο; «Θέλω να γίνει ξανά η Γιουνάιτεντ η ομάδα που αγάπησα!»

Πριν από περίπου έναν μήνα, είχαμε γράψει για ένα σενάριο που είχε ακουστεί ιδιαίτερα στο εξωτερικό και αφορούσε τον Ζοσέ Μουρίνιο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος απολύθηκε από τη Ρόμα, σε μία απόφαση που ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις και αυτομάτως, συνδέθηκε με τους «κόκκινους διαβόλους», σε ένα σενάριο επιστροφής που αρκετοί θα ήθελαν.

Πλέον, το μόνο δεδομένο είναι πως ο Ζοσέ Μουρίνιο αγαπάει πολύ την πρώην ομάδα του, πράγμα που επισήμανε και στον Ρίο Φέρντιναντ, σε συνέντευξή του. Πολλοί θεωρούν όμως, πως άφησε και μία «σπόντα» για τον Έρικ Τεν Χαγκ, με τον τρόπο που εκφράστηκε για την πρώην ομάδα του.

Τι είπε ο «Special One»; Πως περιμένει την στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνει και πάλι η ομάδα που κάποτε ερωτεύτηκε… Δεν είναι λοιπόν τώρα αυτή που ήταν κάποτε. Μήπως πρέπει να γυρίσει για να την κάνει αυτός; Αυτά και άλλα τέτοιου είδους σχόλια γράφτηκαν στο Twitter και προς το παρόν, αμφότερες πλευρές «τραβούν» διαφορετικούς δρόμους!

Δημήτρης Μανάκος