Ο Κέιν έφυγε για να πάρει τίτλους και… το παραμύθι του αρχίζει να έχει δράκο

Οι οπαδοί της Άρσεναλ το χαίρονται, αλλά ο Χάρι Κέιν ίσως και να έχει αρχίσει να σκέφτεται πως όντως υπάρχει κατάρα. Η κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου κάνει τον Άγγλο να σκέφτεται πως και η φετινή σεζόν που ξεκίνησε ιδανικά, να πάει… στα σκουπίδια όσον αφορά στις διακρίσεις που θα ήθελε να φτάσει.  



Ο Κέιν έφυγε για να πάρει τίτλους και… το παραμύθι του αρχίζει να έχει δράκο

Οι Βαυαροί γι’ ακόμα μια βραδιά παρουσίασαν κακό πρόσωπο και ο Τόμας Τούχελ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο του «Ολίμπικο».

Η ήττα (1-0) από τη Λάτσιο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Μπάγερν σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια ευρωπαϊκής διάκρισης και ο Κέιν αδυνατεί να πάρει στις πλάτες του όλο το βάρος για τη διέξοδο που ψάχνει η Μπάγερν.

Το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Bundesliga δεδομένα θα το πάρει. Δεν έχει αντίπαλο εκεί. Ωστόσο, ούτε το πρωτάθλημα – με αυτή τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο – δείχνει να είναι εφικτός στόχος αυτή τη στιγμή, ούτε φυσικά και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν από λίγο καιρό αναρωτιόμασταν θα τερματιζόταν η επίδοση του Κομάν που κάθε χρόνο πανηγυρίζει πρωτάθλημα ή θα διαλυόταν επιτέλους η κατάρα του Κέιν για τρόπαιο. Μάλλον ο Άγγλος μετέφερε στο Μόναχο την κακοτυχία του…

Κώστας Ζάλιαρης