Ο καλύτερος Φόντεν που έχει αντικρίσει η Σίτι και... όλος ο κόσμος! (vid)

Χαμογελά πλατιά. Το παραδέχεται ότι βρίσκεται στα καλύτερά του. Έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης (3-1) της Σίτι στην Κοπεγχάγη. Ο Φιλ Φόντεν φέτος έχει βαλθεί να σημειώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και έχει βρεθεί στην κορυφαία κατάσταση που έχει επιδείξει στη μέχρι στιγμής καριέρα του!  



Ο καλύτερος Φόντεν που έχει αντικρίσει η Σίτι και... όλος ο κόσμος! (vid)

«Έπρεπε να κάνω επιτέλους το step-up, χαίρομαι το ποδόσφαιρο και αισθάνομαι πιο ζωντανός από ποτέ».

Ο Φιλ Φόντεν με αυτές τις λέξεις περιέγραψε ολόκληρη τη φετινή του ποδοσφαιρική χρονιά στη Σίτι, όπου σε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει συμμετοχή σε 25 τέρματα! Το βράδυ της Τρίτης σκόραρε στις καθυστερήσεις του ματς στο «Parken», είχε κάνει και την ασίστ στον Ντε Μπρόινε στο 10’ και έκλειψε λίγη από τη δόξα του Βέλγου «μαέστρου».

«Ναι, μου αρέσει και μου ταιριάζει περισσότερο η κεντρική τοποθέτηση, αλλά ο προπονητής επέλεξε να με βάλει στα πλάγια» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη λίγο μετά το ματς της Δανίας, δείχνοντας πως δεν τον πειράζει πια και πως φροντίζει να έχει συνεισφορά σε αυτό που χρειάζεται η ομάδα του, όπου κι αν κινείται.

Παράλληλα, με την εμφάνισή του στο παιχνίδι απέναντι στην Κοπεγχάγη σε ηλικία 23 ετών και 261 ημερών, έγινε ο 25ος συνολικά, αλλά ο νεαρότερος όλων, σε ό,τι αφορά στους Άγγλους ποδοσφαιριστές που φτάνουν τις 50 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ!

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης