Και που έλειψε μισή σεζόν, ο Ντε Μπρόινε δεν «βλέπει» κανέναν στις ασίστ!

Η σύνδεση των Ντε Μπρόινε και Χάαλαντ στη Σίτι, έχει κάτι το μοναδικό. Ο Νορβηγός περίμενε πως και πως τον Βέλγο στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Και τώρα που ξανάσμιξαν στο γήπεδο, συνεχίζουν… τα δικά τους. Και πιάνουν κορυφές παρέα. Και διεκδικούν και αυτή της Πρέμιερ γι’ ακόμα μια χρονιά.  



Και που έλειψε μισή σεζόν, ο Ντε Μπρόινε δεν «βλέπει» κανέναν στις ασίστ!

Ο Ντε Μπρόινε έφτιαξε το δεύτερο τέρμα του Χάαλαντ στη νίκη (2-0) επί της Έβερτον στο Μάντσεστερ, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Είχε καιρό να βρει δίχτυα ο Νορβηγός αστέρας και το κατάφερε σ’ ένα ματς που σε πρώτο βαθμό είχε αρχίσει να δυσκολεύει τους «πολίτες» στην προσπάθεια κατάκτησης όλων των βαθμών.

Από τα πόδια του Ντε Μπρόινε έχουν δημιουργηθεί 12 τέρματα του Χάαλαντ σε όλες τις διοργανώσεις, από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Φτάσαμε Φλεβάρη του 2024 και ακόμα ο… κοκκινοτρίχης «μαέστρος» δεν αφήνει την κορυφή για κανέναν!

Ουδείς έχει φτάσει σε αντίστοιχο αριθμό ασίστ προς έναν συγκεκριμένο συμπαίκτη του στη Λίγκα σε αυτή τη μιάμιση σεζόν. Κι ας έλειψε σε ολόκληρο το πρώτο μισό της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς ο KdB!

Κώστας Ζάλιαρης