Σκοτ ΜακΤόμινεϊ: Το νέο super-sub της Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Έκανε τον Ντάγκλας Λουίζ να μετανιώσει πικρά για τον «χορό» μπροστά στον Ονάνα. Χάρισε στη Γιουνάιτεντ όλους τους βαθμούς στο «Βίλα Παρκ» και αναδεικνύεται στο πιο δυνατό super-sub της Λίγκας! Ο ΜακΤόμινεϊ γίνεται… ορκισμένος clutch παίκτης και καταφέρνει να έχει τρομερή επίδραση στην ομάδα του όταν τα πράγματα ζορίζουν!  



Σκοτ ΜακΤόμινεϊ: Το νέο super-sub της Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Έχει τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ από το 85ο λεπτό και μετά. Και φυσικά έχουν όλα λυτρωτική μορφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχει τα περισσότερα γκολ στη Λίγκα ως ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και σκοράρει σε αναμετρήσεις προερχόμενος από τον πάγκο.

Το έκανε και στο «Βίλα Παρκ» το απόγευμα της Κυριακής και ο όρος «clutch» αρχίζει να γίνεται όλο και πιο εφάμιλλος του ονόματός του!

 

 

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ «μίλησε» στο 86ο λεπτό της δύσκολης, όπως αποδείχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, εξόρμησης στο Μπέρμιγχαμ και ο Έρικ Τεν Χαγκ καλά θα κάνει να του δείξει μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Ο Σκωτσέζος χαφ στα τελευταία τρία παιχνίδια του έχει:

Κόντρα στη Γουλβς:

73’ είσοδος με αλλαγή

75’ γκολ προσωρινού αβαντάζ πριν το τελικό 4-3 του Μέινου

Κόντρα στη Γουέστ Χαμ:

64’ είσοδος με αλλαγή

84’ ασίστ στον Γκαρνάτσο για το τελικό 3-0

Κόντρα στην Άστον Βίλα:

73’ είσοδος με αλλαγή

86’ γκολ για το τελικό 2-1

 

 

Ξέχωρα απ’ τα αυτά, έχει να θυμάται – και να θυμίζει και στον κόσμο της Γιουνάιτεντ – τα γκολ στο ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά και το τρομερό διπλό «χτύπημα» στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπρέντφορντ! Εκεί, τα έφερε όλα τούμπα στις καθυστερήσεις, βρήκε δίχτυα στο 90’ + 3’ και το 90’ + 7’ και είχε μπει στο ματς στο 87ο λεπτό!

Πόσο clutch το θέλεις; Σε κλίμακα… Σκοτ ΜακΤόμινεϊ!

Κώστας Ζάλιαρης