Οι μπλε κάρτες και ο τραυματισμός του Άρνολντ: Αφοπλιστικός ο Κλοπ μετά τις «γροθιές» στο Λίβερπουλ – Μπέρνλι! (vids)

Δεν είναι καλά τα νέα από τον τραυματισμό του Αλεξάντερ Άρνολντ, αλλά το μόνο δεδομένο που προέκυψε από το Λίβερπουλ – Μπέρνλι, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, έχει να κάνει με την μπλε κάρτα…



Οι μπλε κάρτες και ο τραυματισμός του Άρνολντ: Αφοπλιστικός ο Κλοπ μετά τις «γροθιές» στο Λίβερπουλ – Μπέρνλι! (vids)

Ήταν δεδομένο πως θα είχε κάτι να πει, μετά την επικράτηση της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι στο «Άνφιλντ» ο Γιούργκεν Κλοπ. Αλλά οτιδήποτε και αν ήθελε να δηλώσει, θα λάμβανε χώρα μετά τους πανηγυρισμούς.

Διότι αρχικά, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε έξαλλα. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι για τους «κόκκινους» άλλωστε, ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έπειτα από τις «γροθιές» στο KOP λοιπόν, ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να προβεί σε σημαντικές δηλώσεις. Η πρώτη αφορούσε ένα χτύπημα που δέχθηκε ο Αλεξάντερ Άρνολντ, με τον Γερμανό να επισημάνει πως ο τραυματισμός δεν φαντάζει… καλός. Θα πρέπει όμως, να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, προτού λάβει χώρα η οποιαδήποτε εκτίμηση.

Εν συνεχεία, ο Κλοπ μπήκε στη διαδικασία να αναφερθεί στην μπλε κάρτα. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ξεκάθαρα κατά αυτής. Πώς το τεκμηρίωσε; Είπε πως αμφότερες, η Λίβερπουλ και η Μπέρνλι, θα ολοκλήρωναν την 24η αγωνιστική με επτά ποδοσφαιριστές!

«Φανταστείτε αυτό το παιχνίδι με την μπλε κάρτα. Θα ήταν… ακραίο. Θα είχαμε παντού μπλε κάρτες, και οι δύο ομάδες θα έμεναν στο γήπεδο με επτά ποδοσφαιριστές!».

Χαρακτηριστική δήλωση, θέλοντας να δείξει πως η απόφαση να μην γίνει η εισαγωγή της μπλε κάρτας, μάλλον είναι σωστή!

Δημήτρης Μανάκος