Η Γιουνάιτεντ «ακούει» τον Κριστιάνο και προσπαθεί να εκσυγχρονιστεί... (pics)

Όταν αποφάσισε να ρίξει «μπουρλότο» και να φύγει, ο Κριστιάνο κατέκρινε τη στασιμότητα της Γιουνάιτεντ στις υποδομές. Η εικόνα του νέου γυμναστηρίου των ακαδημιών – προτού πάρει σειρά εκείνο της ανδρικής ομάδας – δείχνει πλέον τη διάθεση του κλαμπ να εκσυγχρονιστεί και μάλλον δικαιώνει τον Πορτογάλο στον απόλυτο βαθμό...  



Η Γιουνάιτεντ «ακούει» τον Κριστιάνο και προσπαθεί να εκσυγχρονιστεί... (pics)

Ο CR7, όταν πλέον ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση που βίωνε στην αγαπημένη του Γιουνάιτεντ, αποφάσισε να τη λυτρώσει.

Να δημοσιοποιήσει όλα τα προβλήματα νοοτροπίας που υπήρχαν στο εσωτερικό του συλλόγου και να φύγει προκειμένου να μια αποχώρηση να καταφέρει σε βάθος χρόνου να φανεί λυτρωτική για την ομάδα.

Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως το γυμναστήριο, η πισίνα και γενικά τα εργαλεία που προσφέρονται στους ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία τους για τους αγώνες, είχαν μείνει ακριβώς τα ίδια τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτά που βρήκε στην πρώτη του θητεία, ακριβώς αυτά βρήκε και στην επιστροφή του, το 2021.

Σταδιακά δείχνουν ν' αλλάζουν τα πράγματα και οι εικόνες που δημοσίευσαν οι Times από το νέο γυμναστήριο για τις ακαδημίες της ομάδας, είναι τέτοιες που προκαλούν θαυμασμό και μαρτυρούν τη διάθεση για εκσυγχρονισμό.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης