Η Τσέλσι έμεινε το μοναδικό… καμάρι του Λονδίνου στο Κύπελλο

Το έκανε με επιβλητικό τρόπο. Πάτησε στο γήπεδο όπως αξίζει στην ιστορία του συλλόγου, έπειτα και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ποτσετίνο. Η Τσέλσι κατάφερε να είναι η μοναδική εκπρόσωπος του Λονδίνου αυτή τη στιγμή στους «16» του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας!  



Η Τσέλσι έμεινε το μοναδικό… καμάρι του Λονδίνου στο Κύπελλο

Οι «μπλε» κόντρα σε όλους και σε όλα κατάφεραν να βρεθούν στον επόμενο γύρο μέσω του επαναληπτικού με την Άστον Βίλα, δίχως να μπορεί να το προβλέψει κανείς!

Μονάχα ο Ποτσετίνο και οι ποδοσφαιριστές του μπορούσαν να ποντάρουν στην πρόκριση, έπειτα από την εικόνα που έδειξε η ομάδα πριν από μερικές μέρες στο εντός έδρας ματς με τη Γουλβς. Και στο «Βίλα Παρκ» εμφανίστηκε μια αρμάδα με μπλε φανέλες που έκανε τα πάντα σωστά, κυριάρχησε, επιβλήθηκε έναντι του αντιπάλου και έφτασε στο τελικό 3-1.

Κι αν μετά το 4-2 από τη Γουλβς ο Ποτσετίνο είχε δηλώσει πως ουδείς αγωνίζεται βάσει των όσων επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου, ήταν σαν άπαντες να πήραν το μήνυμα και να προσπάθησαν να τον διαψεύσουν! 

Εξασφαλίζοντας το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, η Τσέλσι είναι πλέον η μοναδική λονδρέζικη ομάδα που συνεχίζει στη διοργάνωση, με τη Γουότφορντ που επίσης βρισκόταν στον 4ο γύρο να μην τα καταφέρνει απέναντι στη Σαουθάμπτον.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης