Ο Γκάλαχερ γούρλωσε τα μάτια, ο Τζάκσον φιλούσε τη φανέλα του: Τους τρέλανε ο Έντσο! (vids)

Το φοβερό γκολ του Έντσο Φερνάντες απέναντι στην Άστον Βίλα έκανε τους συμπαίκτες του στην Τσέλσι να του υποκλιθούν, με τον Νίκολας Τζάκσον να του φιλάει τη φανέλα και να δείχνει πως δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως θα τον χάσει από συμπαίκτη!  



Ο Γκάλαχερ γούρλωσε τα μάτια, ο Τζάκσον φιλούσε τη φανέλα του: Τους τρέλανε ο Έντσο! (vids)

Ο Αργεντινός χαφ και κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, έδωσε την καλύτερη απάντηση προς τα media για τις αναφορές περί επιθυμίας του ν’ αποχωρήσει λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο λονδρέζικο κλαμπ.

Με τρομερό σουτ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τρίτο τέρμα των «μπλε» στη νίκη  - πρόκριση (3-1) εις βάρος της Άστον Βίλα στη μεταξύ τους ρεβάνς για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου, με τον πανηγυρισμό του Έντσο να είναι γεμάτος νόημα.

Έδειχνε τη φανέλα του, έλεγε στον κόσμο πως θα μείνει κανονικότατα στην ομάδα και οι συμπαίκτες του μπορεί και να χάρηκαν περισσότερο από εκείνον!

Ο Κόνορ Γκάλαχερ βλέποντας το σουτ να καταλήγει στα δίχτυα είχε αντίδραση την οποία μάλλον είχε και αρκετός άλλος κόσμος γουρλώνοντας τα μάτια από θαυμασμό, ενώ, ο Νίκολας Τζάκσον φιλούσε τη φανέλα του συμπαίκτη του!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης