Πέρα απ' τα λάθη της άμυνας, έμεινε και ο Ζότα πρώτη φορά δίχως αντίκτυπο...

Ο Ντιόγο Ζότα συνήθιζε, ως μέλος της Λίβερπουλ, είτε να βρίσκει δίχτυα, είτε να φτιάχνει γκολ στα παιχνίδια του απέναντι στην Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ωστόσο, ούτε κι εκείνος κατάφερε κάτι καλό για την ομάδα του στο «Έμιρεϊτς», στο πολύ κακό βράδυ των «κόκκινων», την Κυριακή στην πρωτεύουσα.  



Πέρα απ' τα λάθη της άμυνας, έμεινε και ο Ζότα πρώτη φορά δίχως αντίκτυπο...

Ναι μεν ο Φαν Ντάικ με τον Άλισον αποδείχθηκαν μοιραίοι για τα γκολ των Μαρτινέλι και Τροσάρ με τα οποία οι «κανονιέρηδες» έφτασαν στο τελικό σκορ (3-1), όμως και επιθετικά η ομάδα του Κλοπ δεν πήρε πράγματα από παίκτες που περίμενε να βγουν μπροστά.

Ένας εξ αυτών και λόγω ιστορικού απέναντι στην Άρσεναλ, ο Ντιόγο Ζότα, απέτυχε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ να συνεισφέρει με κάποιον τρόπο στο κομμάτι του σκοραρίσματος εκτός έδρας.

Ο Πορτογάλος στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις στο «Έμιρεϊτς» είχε 5 τέρματα και 2 ασίστ. Φρόντιζε σε κάθε του παρουσία μπροστά στο κοινό της Άρσεναλ να προκαλεί θετικό αντίκτυπο επιθετικά για τον σύλλογο του λιμανιού, όμως, αυτή τη φορά το σερί του σταμάτησε…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης