Ο Κέιν έπιασε ρεκόρ που... ούτε ο Λεβαντόφσκι δεν είχε καταφέρει! (vid)

Κυνηγώντας την απόλυτη επίδοση των 41 τερμάτων του Πολωνού στο πρωτάθλημα, ο Χάρι Κέιν κατάφερε με το γκολ του απέναντι στην Γκλάντμπαχ το απόγευμα του Σαββάτου να πετύχει κάτι που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν είχε καταγράψει στη δική του θητεία στην Μπάγερν Μονάχου!  



Ο Κέιν έπιασε ρεκόρ που... ούτε ο Λεβαντόφσκι δεν είχε καταφέρει! (vid)

Οι Βαυαροί που συνεχίζουν την προσπάθεια ανατροπής της κατάστασης στην κορυφή, όπου παραμένει η τρομερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, έπρεπε να μοχθήσουν για να πάρουν όλους τους βαθμούς από το ματς με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ με το τελικό 3-1.

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και έφτασε στα 24 στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αριθμός 41 είναι ο μεγάλος του στόχος από το απόλυτο ρεκόρ του «Λέβα», ωστόσο, κατάφερε κάτι που ο Πολωνός δεν το είχε βάλει στο δικό του βιογραφικό του!

Ο Άγγλος στράικερ ισοφάρισε την επίδοση του Λούκα Τόνι που κι εκείνος στην πρώτη του χρονιά στην Μπάγερν είχε σκοράρει 24 φορές στην Bundesliga, τη σεζόν 2007-2008! Ο Λεβαντόφσκι είχε σκοράρει μονάχα 17 φορές το 2014-2015, όταν και είχε μετακινηθεί στο Μόναχο από τη Βεστφαλία και την Ντόρτμουντ!

Κώστας Ζάλιαρης