Φουλ των γηπεδούχων για το... ταμείο του Σαββάτου!

Η δεύτερη και η τρίτη κατηγορία των πρωταθλημάτων της Αγγλίας προσφέρουν ευκαιρίες για το ποντάρισμα της ημέρας και το England365.gr είναι εδώ ξανά για να σας στείλει ταμείο! 



Φουλ των γηπεδούχων για το... ταμείο του Σαββάτου!

Μετά το Black Country Derby και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η Γουέστ Μπρομ αντιμετωπίζει κι άλλον «εχθρό» από τα Δυτικά Μίντλαντς, φιλοξενώντας την Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα του Κορμπεράν μετά την πρώτη ήττα από τους «λύκους» στο «Χόθορνς» από το 1996, δεδομένα θα θέλει να ξεσπάσει, αλλά και να μην περάσει και τρίτο παιχνίδι να βρουν οι «baggies» το δρόμο για τα δίχτυα μετά τα ματς με Νόριτς και Γουλβς. Γι' αυτό κι εμείς θα πάμε με τον Άσο των γηπεδούχων που βρίσκουμε σε απόδοση 1,70!

Η δεύτερη πρόταση της ημέρας έρχεται από τη LeagueOne και το παιχνίδι της Λέιτον Όριεντ με την Καρλάιλ. Οι γηπεδούχοι της αναμέτρησης θέλουν ν' αποφύγουν πιθανά μελλοντικά σενάρια που ν' αφορούν την προσπάθεια επιβίωσης στη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και θα έχουν τη στοιχηματική στήριξή μας σε αυτή τη δοκιμασία για τη σημερινή μέρα. Η Λέιτον Όριεντ προέρχεται μεν από έξι ματς δίχως νίκη, αλλά εμείς θα πάμε με τον Άσο και σε αυτό το παιχνίδι, με την Καρλάιλ να έχει 4 παιχνίδια χωρίς νίκη και να έχει πίεση με μόλις 10 βαθμούς πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού.

Αναλυτικά η σημερινή μας πρόταση με αποδόσεις από τη Novibet.

Γουέστ Μπρομ – Μπέρμιγχαμ 1 στο 1,70

Λέιτον Όριεντ – Καρλάιλ 1 στο 1,55