Η σφραγίδα του Σον: Η συγγνώμη στους Σαουδάραβες και η γκολάρα με την Αυστραλία (vids)

Υπέροχος παίκτης, ακόμα πιο υπέροχος ως άνθρωπος. Ο Χέουνγκ – Μιν Σον βάζει τη σφραγίδα του με τον τρόπο του στο φετινό Κύπελλο Ασίας και έχει οδηγήσει τη Νότια Κορέα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Απολογήθηκε στους Σαουδάραβες επειδή τους... απέκλεισε στους «16», ενώ, απέναντι στα «καγκουρό» πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ του τουρνουά!  



Η σφραγίδα του Σον: Η συγγνώμη στους Σαουδάραβες και η γκολάρα με την Αυστραλία (vids)

Ο Νοτιοκορεάτης αρχηγός της Τότεναμ – που μάλιστα δήλωσε ότι πριν από κάθε ματς λαμβάνει μηνύματα από τον Ποστέκογλου με ευχές για καλή επιτυχία – οδηγεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του μέχρι το φινάλε σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση.

Είναι τέτοιος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής που αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση του αθλήματος και το απέδειξε ξανά τις τελευταίες μέρες.

Λίγο μετά την πρόκριση εις βάρος της Σαουδικής Αραβίας στα πέναλτι πήγε να χειροκροτήσει τον κόσμο των αντιπάλων και απολογήθηκε για τη στεναχώρια που τους προκάλεσε, ενώ, στα προημιτελικά, πέτυχε μαγικό γκολ με εκτέλεση φάουλ στην παράταση για το 2-1 και την παρουσία στους «4»!

Υπέροχε Σον, είσαι διαμάντι!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης