Θα ήταν «σοκ»: Δέχεται… πιέσεις ο Μέινου για να αφήνει την Αγγλία για την 61η χώρα του κόσμου!

Απίστευτο και όμως αληθινό, με όλες τις πιθανότητες μοιρασμένες. Ο Κόμπι Μέινου δέχεται πιέσεις, προκειμένου να αφήσει την Αγγλία, την οποία έχει εκπροσωπήσει στα μικρότερα «τμήματα» και να φορέσει τη φανέλα της Γκάνας, σε επίπεδο ανδρών. Και φημολογείται πως το σκέφτεται σοβαρά!



Θα ήταν «σοκ»: Δέχεται… πιέσεις ο Μέινου για να αφήνει την Αγγλία για την 61η χώρα του κόσμου!

Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους ποδοσφαιριστές το τελευταίο 24ωρο. Και πώς να μην είναι άλλωστε; Ήταν βασικός στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς στο «Μολινό», για να βοηθήσει ανασταλτικά, και εν τέλει, έγινε αυτός ο ήρωας της αναμέτρησης.

Ο λόγος φυσικά για τον Κόμπι Μέινου, ο οποίος με μία τρομερή ενέργεια και ακόμη καλύτερη εκτέλεση, στο 97ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 4-3 υπέρ των «κόκκινων διαβόλων».

Σκόραρε το πρώτο του γκολ σε επίπεδο Premier League, αποθεώθηκε από άπαντες, έκανε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να πανηγυρίσει, όντας στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Μαζί με τον «θρυλικό», Σκωτσέζο προπονητή όμως, πανηγυρίζει και η… Αγγλία. Ή τουλάχιστον, αυτό πιστεύαμε. Διότι ο Μέινου, ναι μεν έχει Γκανέζους γονείς, όμως έχει μεγαλώσει στο «Νησί» και έχει αντιπροσωπεύσει τους «νέους» της Αγγλίας, από την u-17 μέχρι και την u-19.

Θα συνεχίσει όμως να το κάνει; Διότι σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, δέχεται πιέσεις από την Γκάνα, προκειμένου να πειστεί να αφήσει τα «τρία Λιοντάρια» για την… δεύτερη πατρίδα του. Η απόφαση είναι δική του και οι πιθανότητες είναι… μοιρασμένες. Λέτε να αφήσει την Αγγλία λοιπόν για την 61η χώρα του κόσμου, βάση κατάταξης;

Δημήτρης Μανάκος