Η δήλωση του Αρτέτα για νίκη με… πολλά γκολ, ο Νούνιες που θα παίξει και ένα «μεγάλο» Άρσεναλ – Λίβερπουλ! (vids)

Οι δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα, η νίκη με πολλά γκολ και το πόσο αγαπά τους ποδοσφαιριστές του. Η επιστροφή του Ντάργουιν Νούνιες στις προπονήσεις, μία μόνιμη ανησυχία και ο Τιάγκο Αλκάνταρα με τον Κώστα Τσιμίκα. Και κάπως έτσι, με το… ιδανικό pregame στο England365, πλησιάζουμε ώρα με την ώρα, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Premier League. Δύο ημέρες έμειναν για το Άρσεναλ – Λίβερπουλ…



Η δήλωση του Αρτέτα για νίκη με… πολλά γκολ, ο Νούνιες που θα παίξει και ένα «μεγάλο» Άρσεναλ – Λίβερπουλ! (vids)

Δεν απέχουμε πολύ. Για την ακρίβεια, απέχουμε μόνο μερικές ώρες από την έναρξη της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ, με φόντο την 23η αγωνιστική της Premier League.

Ένα παιχνίδι που θα λάβει χώρα στο «Έμιρεϊτς», με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για 3η φορά φέτος. Η αρχή έγινε στο «Άνφιλντ», με ένα 1-1 που άφησε αμφότερες παραπονεμένες, για να ακολουθήσει το 2-0 της Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ στο Βόρειο Λονδίνο, για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν οι «κανονιέρηδες» στο πρώτο μέρος, δεν σκόραραν και το «πλήρωσαν» ακριβά, χάρη στο αυτογκόλ του Γιακούμπ Κίβιορ και την υπέροχη εκτέλεση του Λουίς Ντίας.

Ωστόσο, αν η Άρσεναλ θέλει να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οφείλει να πάρει ρεβάνς και να κερδίσει για πρώτη φορά τη Λίβερπουλ, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και για δεύτερη συνεχόμενη στο «Έμιρεϊτς», μετά το περσινό 3-2.

Και αυτό ακριβώς πιστεύει πως θα συμβεί ο Μικέλ Αρτέτα, πράγμα που είπε ξεκάθαρα στη συνέντευξη Τύπου. «Θα κερδίσουμε και θα σκοράρουμε πολλά γκολ», επισήμανε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας έτσι πως στηρίζει απόλυτα τους ποδοσφαιριστές του, στην ερώτηση για το αν είναι δυσαρεστημένος με το γεγονός πως η Άρσεναλ δεν αγόρασε κανέναν, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όσον αφορά το τι συμβαίνει στο ρεπορτάζ της Λίβερπουλ; Κάθε ανησυχία για τη συμμετοχή ή όχι του Ντάργουιν Νούνιες, μοιάζει πως παύει να υφίσταται. Αποχώρησε με προστατευτική «μπότα», μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι, αλλά αισίως, φωτογραφήθηκε να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ γήπεδο έχει πατήσει και ο Κώστας Τσιμίκας, που μέρα με τη μέρα πλησιάζει όλο ένα και περισσότερο στην επιστροφή του.

Αυτά προς το παρόν. Και μετράμε αντίστροφα. Δεν απέχουμε πολύ. Ίσως να συζητάμε και για ματς… τίτλου! Η κλεψύδρα αδειάζει…

Δημήτρης Μανάκος