Απίστευτο: Σε κίνδυνο η μεταγραφή του Φορνάλς και «ναυάγιο» σε αυτή του Μπενραχμά λόγω… προβλήματος του υπολογιστή!

Δυο μεγάλες μεταγραφές εμπόδισε είτε άθελά της, είτε ηθελημένα, η Γουέστ Χαμ στις τελευταίες ώρες της διορίας του χειμώνα! Οι Μπέτις και Λυών κατήγγειλαν προβλήματα που προέκυψαν από πλευράς Λονδρέζων σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υποθέσεων στην ειδική πλατφόρμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας!  



Απίστευτο: Σε κίνδυνο η μεταγραφή του Φορνάλς και «ναυάγιο» σε αυτή του Μπενραχμά λόγω… προβλήματος του υπολογιστή!

Τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τα «σφυριά» θ’ αποδέσμευαν τους Πάμπλο Φορνάλς και Σαΐντ Μπεραχμά, με τους ποδοσφαιριστές να μετακομίζουν σε Μπέτις και Λυών αντίστοιχα.

Ωστόσο, καμία από τις δύο μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκε! Οι Ανδαλουσιάνοι – που αναμένουν να δουν αν θα γίνει κάποιο… θαύμα με τη δική τους μεταγραφή κι αν πρόλαβαν τη διορία μέχρι το black-out – ανέφεραν επίσημα πως προέκυψε πρόβλημα στους υπολογιστές του αγγλικού κλαμπ!

Μάλιστα, ο CEO της ομάδας, Ραμόν Αλαρκόν, ήξερε τι συνέβαινε. Και σχολίασε ότι: «Υπήρχαν προβλήματα και σε άλλες μεταγραφές της Γουέστ Χαμ».

Η αφορμή για να το πει αυτό ήταν η συμπεριφορά την οποία κατήγγειλε η Λυών, αναφορικά με τη μη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων από πλευράς «σφυριών» για τη μετακίνηση του Μπενραχμά στους «λιονέ».

Οι Γάλλοι ισχυρίζονται ότι ενώ περίμεναν υπομονετικά, λάμβαναν διαβεβαιώσεις από τους Άγγλους και ήταν σε μόνιμη τηλεφωνική επικοινωνία, η πλατφόρμα της FIFA δεν συμπληρώθηκε ποτέ.

Κάπως έτσι δυο σημαντικά deals «ναυάγησαν» και τώρα η FIFA θα ξεκινήσει έρευνα για τις δύο υποθέσεις!

Κώστας Ζάλιαρης