Αυτό έπρεπε να γίνει: Επίσημο το ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Κλοπ στη Λίβερπουλ!

Αν και δεν το ήθελε με τίποτα, τώρα που αποφάσισε ότι είναι η τελευταία του χρονιά, υπέκυψε. Η τελευταία σεζόν του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κινηματογραφείται και θα παρουσιαστεί σε σειρά μετά το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!  



Αυτό έπρεπε να γίνει: Επίσημο το ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Κλοπ στη Λίβερπουλ!

Στο παρελθόν είχε φροντίσει ν’ απορρίψει οποιαδήποτε κουβέντα γύρω από την είσοδο καμερών και τηλεοπτικών συνεργείων στο άβατο των αποδυτηρίων των «κόκκινων».

Τώρα, όμως, φαίνεται πως μαλάκωσε και θέλει να προσφέρει στον κόσμο της Λίβερπουλ όλα όσα διαδραματίζονται στην τελευταία του χρονιά στον πάγκο του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως κινηματογραφείται ήδη η φετινή σεζόν της ομάδας και θα προβληθεί ντοκιμαντέρ αρκετών επεισοδίων μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς που διανύουμε!

Εννοείται πως θα είναι κάτι τρομερά ιδιαίτερο από τη στιγμή που πλέον το «Άνφιλντ» κάνει πάρτι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι για να ευχαριστήσει τον Kloppo για την προσφορά του, ενώ, η απόφαση για το ντοκιμαντέρ πάρθηκε τον Δεκέμβρη. Δηλαδή, έναν μήνα αφότου ο κόουτς είχε ενημερώσει τη διοίκηση για την απόφασή του ν’ αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης